Cum scapi garantat de durerile de calcaie

Cum scapi garantat de durerile de calcaie
Cum scapi garantat de durerile de calcaie

Pintenii calcanei (Calcare calcanei) sunt proeminente osoase formate in zona calcaielor. Principalele cauze ale aparitiei lor sunt mersul sau statul in picioare pe perioade indelungate si purtatul de pantofi incomozi.

Metoda naturista de calmare a durerilor

Impachetarile cu cartofi reduc considerabil intensitatea durerilor. Spala bine cativa cartofi si paseaza-i cu tot cu coaja in blender sau in robotul de bucatarie. Toarna putin piure crud pe o bucata de fasa sterila si aplica compresa pe zona dureroasa a calcaielor. Infasoara apoi piciorul in folie de plastic si incalta-te cu sosete. Compresele trebuie schimbate zilnic. Durata tratamentului este de 7 zile.

Sursa: secretele.com

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies