Cum schimba drogurile infatisarea oamenilor

Cum schimba drogurile infatisarea oamenilor
Cum schimba drogurile infatisarea oamenilor

O serie de imagini animate impresionante arata efectele devastatoare ale toxicomaniei asupra infatisarii oamenilor.

Imaginile fac parte dintr-un proiect numit Faces of Addiction, realizat de Rehabs.com – o asociatia cu scop educational, care actioneaza in vederea constientizarii, de catre public, a problemelor asociate cu dependenta de droguri, alcool si alte substante.
Spre deosebire de obisnuitele perechi de imagini statice „inainte si dupa”, aceste imagini animate permit vizualizarea procesului de declin fizic al dependentilor – 13 barbati si femei care au fost arestati in repetate randuri in SUA, sub diferite acuzatii legate de droguri precum metamfetamina, cocaina, heroina sau tranchilizante.


In afara de problemele legate de slujba, de casa, de relatiile cu prietenii si familia, dependenta de droguri are un impact foarte sever asupra sanatatii si aspectului fizic al toxicomanilor, iar acest impact nu este nicaieri mai evident decat pe chipul acestor oameni.
Efectele devastatoare ale consumului de droguri acopera o intreaga gama de aspecte, de la ulceratii ale pielii si alte tipuri de leziuni cutanate, pana la caderea dintilor si la imbatranirea accelerata a organismului, foarte vizibila la nivelul fetei.

In afara de efectele directe ale drogului asupra organismului, dependentii aluneca rapid intr-un mod de viata care îi face sa-si neglijeze sanatatea si aspectul fizic, deoarece devine mai importanta obtinerea, cu orice pret, a drogului. Ca urmare, unii dintre ei arata de doua ori mai in varsta decat sunt, iar infatisarea lor se poate schimba dramatic chiar de la un an la altul, reflectand degradarea progresiva a organismului.
Sursa: www.descopera.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies