Cum scoti petele de transpiratie? Ai nevoie de 1 fruct

Cum scoti petele de transpiratie? Ai nevoie de 1 fruct
Cum scoti petele de transpiratie? Ai nevoie de 1 fruct

Caldura foarte mare ne cauzeaza o multime de neplaceri. Pe langa senzatia de sufocare, ne mai confruntam cu transpiratia excesiva.

Scoate petele de transpiratie cu lamaie

Zeama de lamaie este foarte eficienta pentru indepartarea petelor galbene care pot aparea pe hainele tale la subrat. Inainte de a pune hainele in masina de spalat, foloseste putina zeama de lamaie pe zonele afectate de pete de transpiratie. Zeama de lamaie va indeparta eficient aceste urme galbene neplacute, fara sa afecteze culoarea hainelor.

Sursa: sanatate.bzi.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies