Cum se alege corect fondul de ten? Cele mai bune ponturi

Cum se alege corect fondul de ten?
Cum se alege corect fondul de ten?

Fondul de ten este fix ceea ce reprezinta numele sau, si anume baza pe care iti construiesti intregul machiaj si, implicit, intregul look.

Cum se alege corect fondul de ten? Fondul de ten este fix ceea ce reprezinta numele sau, si anume baza pe care iti construiesti intregul machiaj si, implicit, intregul look. Fondul de ten este oarecum un termen umbrela pentru o varietate foarte mare de produse care difera in textura, culoare si consistenta. Fondul de ten este un produs cosmetic care poate fi aplicat pe toata fata, uneori chiar si pe gat, decolteu si corp, pentru a oferi un finisaj uniform pielii.

Fiecare produs in parte este diferit si este important sa intelegi care sunt aceste diferente, astfel incat sa poti sa iti gasesti cea mai buna potrivire pentru tine.

Fondul de ten reprezinta baza pentru produsele cosmetice de alta culoare. Daca fondul de ten nu a fost bine ales si aplicat, atunci tot machiajul se poate destrama. Luand in considerare gama ampla de fonduri de ten disponibile, aproape oricine poate crea un finisaj impecabil.

 

Cum se alege corect fondul de ten?
Cum se alege corect fondul de ten?[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Primul pas in alegerea fondului de ten: acoperirea

Primul aspect de care trebuie sa tii cont in alegerea fondului de ten este acoperirea, care se refera la cat de mult pigment se afla in fondul de ten.

Formulele care sunt foarte pigmentate ofera o acoperire completa, in schimb, formulele cu procente mai mici de pigment se incadreaza undeva in intervalul de acoperire usoara catre medie.

Un fond de ten usor esteo alegere perfecta pentru a incepe, daca nu ai mai folosit fond de ten pana acum. Acoperirea mai usoara este, in general, mai simpla pentru incepatoare. In functie de formula, fondul de ten cu acoperire usoara sau medie poate oferi pielii un finisaj mult mai natural, iar acest tip de machiaj este excelent pentru o purtare zilnica, cat si pentru ocazii speciale.

Citeste si: CITEȘTE: Cum aplici corect anticearcănul. 5 greșeli frecvente

Citeste si: Câte tipuri de fond de ten există și cum îl alegi pe cel potrivit pentru tine

Acoperirea completa este o alegere buna pentru probleme maidramatice ale pielii, de genul acneii, al cicatricilor sau al hiperpigmentarii. Acoperirea completa este foarte buna si pentru fotografii sau orice aparitie in care s-ar putea sa fiti fotografiata in mod oficial.

Acoperirea completa este buna si pentru un machiaj dramatic, de seara.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies