Cum se descurca fiecare zodie atunci cand este pusa in fata unei situatii tensionate

Cum se descurca fiecare zodie atunci cand este pusa in fata unei situatii tensionate
Cum se descurca fiecare zodie atunci cand este pusa in fata unei situatii tensionate

In anumite momente ale vietii trebuie sa facem fata la tot felul de probleme si avem diferite confruntari cu anumite persoane. Afla cum trebuie sa procedeze in aceste cazuri, fiecare zodie in parte.

Berbec

Atunci cand te enervezi esti ca un vulcan, explodezi! Insa in cel mai scurt timp te calmezi si te comporti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Incearca sa iti controlezi furia, spune ce ai de spus insa pe un ton mai amiabil.

Taur

In loc sa deschizi gura si sa spui ce ai pe suflet, mai degraba te agiti.

Nimeni nu va intelege ce simti doar din priviri. Invata sa iti expui punctul de vedere promt si discuta pe marginea conflictelor iscate. In acest fel vei trece peste probleme si nu te vei consuma din cauza lor.

Gemeni

Din cauza ca starea ta de spirit este atat de schimbatoare, viata ta este supusa stresului. Cel mai bine este sa treci mai departe atunci cand ai un conflict cu cineva.

Incearca sa rezolvi problema dar daca vezi ca nu ai sanse de reusita, las-o balta. Cand te exprimi fa-o politicos si argumenteaza-ti afirmatiile.

Rac

Desi esti o fire destul de calma, daca ceva te irita iti pierzi foarte usor controlul. Nu arunca vorbe doar ca sa te razbuni pe persoana cu care ai o confruntare! Trage aer in piept si explica-i de ce te simti ranita.

Leu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nimic nu este mai umilitor pentru tine decat atunci cand esti pusa intr-o situatie jenanta! Invata ca uneori oamenii gresesc fara sa vrea. In schimb, mandria ta nu te lasa sa iti recunosti greselile in public si din aceasta cauza ai multe de pierdut.

Fecioara

Nu toata lumea este la fel de perfectionista ca tine.

Tine minte acest lucru cand mai ai parte de o confruntare. Cand discuti cu cineva vorbeste calm si nu enumera toate defectele pe care acea persoana le are.

Balanta

Incerci sa eviti toate situatiile tensionate si sa nu fii pusa in fata unei confruntari. Uneori trebuie insa sa iei cuvantul si sa iti aperi interesele. Daca tu esti cea care a gresit, o farfurie cu fursecuri si scuzele de rigoare vor rezolva problema.

Scorpion

Daca s-a intamplat ca cineva sa iti greseasca te transformi in Machiavelli. Pui la cale tara, faci planuri de bataie si nu mai stii cum sa te razbuni. Atentie! Totul se poate rezolva prin comunicare.

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mania

nu este un cuvant care sa te caracterizeze. Insa se intampla uneori sa scapi lucrurile de sub control. Nu ii intoarce spatele persoanei cu care ai o discutie aprinsa. Atitudinea ta nepasatoare nu face decat sa puna paie pe foc.

Capricorn

Oricine iti sta in cale devine dusmanul tau. Nu ai o atitudine sanatoasa. Cel mai bine este sa iti rezolvi problemele pe cale amiabila.

Incearca sa privesti situatia din toate punctele de vedere si invata ca este mai bine sa ai aliati decat dusmani.

Varsator

Logica si ratiunea sunt punctele tale forte. Insa de cele mai multe ori le folosesti pentru a pune la pamant un adversar intr-o situatie conflictuala. Invata ca si pentru prosti trebuie sa ai respect!

Pesti

Nimic nu te deranjeaza mai tare ca scandalul. Preferi sa nu mai vorbesti cu o persoana decat sa ai o confruntare directa cu ea. Insa nu aceasta este abordarea corecta. Mai intai incearca sa ai o discutie cu persoana respectiva si abia apoi decide daca trebuie exclusa din viata ta.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies