CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă

CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă
CITEȘTE: Cum se fac unghiile BABY BOOMER. Le poți face singură, acasă

Unghiile Baby Boomer sunt la mare căutare. Le poți face și singură, acasă la tine, fără să mai fie nevoie să mergi la salon. Trebuie doar să știi câteva trucuri.

În această perioadă este indicat să evităm, pe cât posibil, ieșirile și întâlnirile cu multe persoane. De aceea, dacă aveți un pic de îndemânare, vă puteți face acasă manichiura. Și nu doar manichiură clasică, ci și modele care sunt la modă. Printre acestea se numără și unghiile Baby Boomer

Unghiile Baby Boomer, o manichiură elegantă

Modele unghii baby boomer colorate

Cu siguranță ați auzit deja de unul dintre cele mai noi trend-uri în manichiură, unghiile Baby Boomer. Dacă nu ați apucat să încercați deja acest model,

nu este timpul trecut. Mai mult, nici măcar nu este nevoie să mergeți la salon, pentru a obține unghiile perfecte. Le puteți face și acasă. 

Chiar dacă numele acestei manichiuri vă poate duce la gândul la ceva legat de bebeluși, nu este nici pe departe vorba despre așa ceva. Unghiile Baby Boomer sunt elegante și se potrivesc oricărei situații. Această manichiură are la bază clasicul french, atât de adorat timp de ani de zile. 

Cu toate acestea, unghiile Baby Boomer nu sunt copia fidelă a french-ului, așa că nu aveți de ce să nu încercați. Este vorba mai mult despre un french upgradat. Cu această manichiură, veți avea mereu un aspect îngrijit, dar și natural, în același timp. 

Unghii baby boomer scurte

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Baby Boomer este alegerea perfectă chiar și în ziua nunții, pentru că o să dea o notă chic unghiilor dumneavoastră. Tehnica de realizare a acestei manichiuri este destul de simplă: se face o trecere în degrade de la baza unghiei către vârf.

Spre deosebire de french-ul clasic, de data aceasta nu veți mai avea probleme atunci când crește unghia . Datorită modelului în degrade, diferența dintre unghia crescută și partea făcută cu ojă este aproape insesizabilă. 

Sfaturi pentru a-ți face unghiile Baby Boomer acasă

Dacă v-am convins să încercați această manichiură, haideți să vedem și cum se realizează. Există mai multe tehnici prin care puteți obține unghiile Baby Boomer. 

Cel mai simplu mod este să folosiți un lac de unghii și un burete. Trebuie să știți însă că veți avea nevoie și de destul de multă răbdare, dacă optați pentru această variantă.

În primul rând alegeți un lac mai rezistent. În acest fel, manichiura dumneavoastră va arăta bine mai mult timp. 

Aplicați ojă pe unghie, într-o nuanță nude. După aceea, pe burete puneți două nuanțe de ojă diferite: trebuie să porniți de la o culoare mai închisă, la baza unghiei, și la vârf să aveți o culoare deschisă. De exemplu, optați pentru o ojă de culoare roz sau nude și alta albă. 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Unghii baby boomer

Apăsați buretele pe unghie și după aceea lăsați să se usuce.

Dacă nu v-a ieșit din prima, repetați procedeul, până când nunațele sunt pe placul dumneavoastră. La final, aplicați un lac pe unghie și gata. 

Puteți obține unghii Baby Boomer și cu ojă semipermanentă. Cu acest procedeu, manichiura va rezista mai mult timp decât cu lacul de unghii clasic. După ce v-ați tăiat cuticulele sau le-ați împins cu un bețișor, frecați unghia cu o pilă abrazivă. După aceea, urmează aplicarea primerului. 

Puneți ojă semipermanentă, băgați mâna în lampă, după care aplicați un strat de semipermanentă de culoare nude. Țineți din nou unghiile în lampă. Pe burete se pune ojă albă, tot semipermanentă, și se apasă pe unghie cu mișcări ușoare. La final, țineți mâinile din nou în lampă și după aceea aplicați și lacul pentru strălucire. 

Baby Boomer se poate face și cu gel sau cu acril, dar dacă optați pentru aceste variante, ideal este să mergeți la salon. Persoanele specializate în acest gen de manichiură au o abilitate mai mare și vă pot face unghiile să arate impecabil.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Uleiul de ricin: cum sa faci o masca faciala

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies