Cum se face detoxifierea cu sfecla rosie

Cum se face detoxifierea cu sfecla rosie
Cum se face detoxifierea cu sfecla rosie

Sucul de Sfecla rosie poate spori rezistenta fizica permitandu-va sa va antrenati mai mult timp, ajuta la circulatia sangelui in organism si poate reduce presiunea arteriala.

Reteta de detoxifiere cu sfecla rosie:

Se taie crestetul sfeclelor cam 2 cm si se spala bine fara a se elimina primul strat pentru  a-si pastra mai bine aroma

Treceti sfeclele prin uleiul de masline si siropul de artar apoi puneti-le intr-o tava, dati-le la cuptorul incins  la 350 de grade pentru circa 45 de minute, dar nu uitati ca la fiecare 15 minute sa le intoarceti.

Pentru a verifica daca sunt gata, introduceti varful unui cutit in mijlocul sfeclei si scoateti-le din cuptor atunci cand sunt putin crocante. Decojiti-le de primul strat si taiati-le in sferturi.

Pentru dressing trebuie sa bateti cu telul uleiul de alune, iaurtul si sucul de portocale pana ce se omogenizeaza. Adaugati treptat sucul de lamaie si un praf de sare.

Impartiti frunzele de spanac baby in 6 farfurii pentru salata.

Montati bucatile de sfecla in centru apoi imprastiati alunele si maslinele. Amestecati dressing-ul inca o data apoi stropiti salata astfel incat sa combine toate aromele.

Sursa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Asa slabesti sapte kilograme fara sa tii deloc dieta

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies