Cum se face mousse de ciocolata cu zmeura

Cum se face mousse de ciocolata cu zmeura
Cum se face mousse de ciocolata cu zmeura

Un desert simplu, la indemana oricui, mousse-ul de ciocolata cu zmeura va deveni unul dintre preferatele tale.

Ingrediente oentru mousse de ciocolata cu zmeura: 180 ml lapte, 100 g ciocolata neagra, 500 g iaurt grecesc+ 2-3 linguri pentru servire, 1 lingura miere, ½ lingurita esenta de vanilie, zmeura, dupa gust.

Mod de preparare – Mousse de ciocolata cu zmeura: Pui laptele la incalzit, la foc mediu, si il amesteci cu ciocolata rupta in bucatele pana cand se topeste in totalitate si obtii o crema omogena.

Ai grija ca lichidul sa nu inceapa sa fiarba. Adaugi mierea si esenta de vanilie.
Iei de pe foc si combini intr-un vas mai mare cu iaurtul. Amesteci bine. Transferi daca vrei in vase mai mici. Dai la rece 2 ore. Servesti mousse-ul cu zmeura si iaurt.

Sursa: culinar.bzi



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Tort de mac si gem de piersici - Reteta simpla si rapida

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies