Cum se metine in forma Mihaela Radulescu de Sarbatori: "Am incercat acest regim simplu si cred in el" - VEZI la ce nu renunta niciodata dimineata

Cum se metine in forma Mihaela Radulescu de Sarbatori:
Cum se metine in forma Mihaela Radulescu de Sarbatori: "Am incercat acest regim simplu si cred in el" - VEZI la ce nu renunta niciodata dimineata

Vedeta TV marturiseste ca nu renunta la iaurtul cu cereale dimineata si ca le recomanda tuturor sa inlocuiasca gustarile nesanatoase cu fructe si legume.

 

"Vin Sărbătorile, cu puzderia de pofte şi abuzuri alimentare, aşa încât cred că e cazul să vă impuneţi un regim de viaţă diferit, care să vă lase în tihnă bucuria de a fi lângă cei dragi, de a vă distra şi de a străluci în aceste zile. Începeţi prin a înlocui toate gustările nesănătoase cu iaurturi cu cereale integrale- la mine nu există nicio zi fără ele, la gustarea de dimineaţă, dintre mic dejun şi prânz şi la cea de după-masă, care-mi potoleşte pofta de mâncare pentru cină.
Continuaţi cu decizia de a face zilnic sport, orice fel de sport care vă şi binedispune şi vă dă energie. Dacă înlocuiţi şi sucurile artificiale cu multă apă şi sucuri naturale, deja sunteţi pe cel mai corect drum. Am ajuns să cred în acest regim simplu nu numai pentru că l-am încercat, de atâţia ani, pe propria mea viaţă, dar şi pentru că multe şi mulţi dintre prietenii mei au avut curiozitatea să-l încerce.
Şi pentru musafiri am mereu un iaurt cu cereale integrale, în loc de sticks-uri sau alte dulceţuri şi, după ce sunt uşor miraţi de trataţie, o consumă şi-mi mulţumesc din toată inima. Am tras de prietene leneşe, le-am luat cu mine la alergare sau la gimnastică pe malul mării şi astăzi sunt, că şi mine, dependente de sport, zilnic" a scris Mihaela pe blogul sau.

"Vin Sărbătorile, cu puzderia de pofte şi abuzuri alimentare, aşa încât cred că e cazul să vă impuneţi un regim de viaţă diferit, care să vă lase în tihnă bucuria de a fi

lângă cei dragi, de a vă distra şi de a străluci în aceste zile. Începeţi prin a înlocui toate gustările nesănătoase cu iaurturi cu cereale integrale- la mine nu există nicio zi fără ele, la gustarea de dimineaţă, dintre mic dejun şi prânz şi la cea de după-masă, care-mi potoleşte pofta de mâncare pentru cină.

Continuaţi cu decizia de a face zilnic sport, orice fel de sport care vă şi binedispune şi vă dă energie.
Dacă înlocuiţi şi sucurile artificiale cu multă apă şi sucuri naturale, deja sunteţi pe cel mai corect drum. Am ajuns să cred în acest regim simplu nu numai pentru că l-am încercat, de atâţia ani, pe propria mea viaţă, dar şi pentru că multe şi mulţi dintre prietenii mei au avut curiozitatea să-l încerce. Şi pentru musafiri am mereu un iaurt cu cereale integrale, în loc de sticks-uri sau alte dulceţuri şi, după ce sunt uşor miraţi de trataţie, o consumă şi-mi mulţumesc din toată inima.
Am tras de prietene leneşe, le-am luat cu mine la alergare sau la gimnastică pe malul mării şi astăzi sunt, că şi mine, dependente de sport, zilnic" a scris Mihaela pe blogul sau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies