Cum se poartă cele mai populare fulare pentru bărbaţi în sezonul rece

Cum se poartă cele mai populare fulare pentru bărbaţi în sezonul rece
Cum se poartă cele mai populare fulare pentru bărbaţi în sezonul rece

Atunci când vine vorba de accesorii precum un simplu fular, de cele mai multe ori bărbaţii nu acordă atenţie sporită modului în care este purtat acesta. Acest lucru este greşit întrucât materialul din care sunt confecţionate aceste fulare pentru bărbaţi şi ţinuta la care sunt asortate pot influenţa considerabil imaginea unui bărbat.


Mai mult decât atât, deşi este posibil să nu fi observat acest lucru până acum, există diverse moduri în care un fular poate fi purtat în funcţie de ocazie, de ţinută şi de

stilul persoanei care îl poartă. Din acest motiv, astăzi ne vom îndrepta atenţia către criteriile care stau la baza stabilirii modului potrivit în care cele mai populare fulare pentru bărbaţi ar trebui să fie purtate în sezonul rece.


Partenerul vostru de viaţă ar putea avea nevoie de câteva indicii pentru a vă impresiona cu un stil nou, care să îl avantajeze.


Informaţii utile şi prejudecăţi despre fulare

Cum aţi răspunde dacă cineva v-ar întreba ce cunoştinţe aveţi despre fularele pentru bărbaţi? Cel mai probabil aţi spune că nu sunt multe de ştiut despre aceste accesorii. Mai mult decât atât, unii bărbaţi ar putea crede chiar că aceste accesorii sunt destinate femeilor şi nicidecum lor.


Cu toate acestea, în sezonul rece, frigul nu ţine cont de astfel de prejudecăţi.

Din acest motiv, bărbaţii au la fel de multă nevoie ca şi femeile să se protejeze de frig cu ajutorul unui fular de calitate. În plus, un fular sau o eşarfă bine aleasă pot schimba în bine stilul vestimentar al oricărui bărbat.

La ce servesc fularele pentru bărbaţi

Primul motiv pentru care cele mai bune fulare pentru bărbaţi sunt recomandate a fi purtate în sezonul rece este clar: pentru a-i proteja de frig pe partenerii voştri de viaţă.

Pentru a vă asigura că această funcţie este îndeplinită, este recomandat ca aceştia să opteze pentru un fular din caşmir sau lână, care îi  va apăra de vânt şi de frig.


Cel de-al doilea motiv pentru care bărbaţii aleg să poarte fulare în anumite situaţii este reprezentat de necesitatea de a-şi accesoriza corespunzător stilul vestimentar. Un fular sau o eşarfă din mătase naturală va deveni un accesoriu stilat în ţinuta lor, oferindu-le un plus de eleganţă atunci când acest lucru este necesar.


Cum se poartă fularele pentru bărbaţi

În trecut, fularele pentru bărbaţi erau utilizate doar în exterior, pentru a-şi îndeplini funcţia lor de bază, cea de asigurare a protecţiei necesare împotriva frigului. Acum, aceste accesorii pentru bărbaţi încă mai îndeplinesc acest rol dar pe lângă acesta, au şi alte funcţii care le transformă în accesorii potrivite pentru a fi purtate în interior.


Acestea au capacitatea de a accentua stilul individual al bărbaţilor atunci când sunt alese corect pentru a se potrivi ţinutei de interior purtate de aceştia. Astfel, vă puteţi surprinde în mod plăcut partenerul de viaţă sau un prieten drag în orice moment prin oferirea în dar a unui fular sau a unei eşarfe de calitate, precum cele din mătase naturală.


Recomandări utile

În ceea ce priveşte modul corect de purtare a acestor fulare pentru bărbaţi, iată câteva reguli de bază şi recomandări utile pe care trebuie să le cunoaşteţi:

  • Fularele pentru bărbaţi trebuie să fie purtate cât mai simplu. Aceste accesorii nu trebuie să fie legate strâns, ci lăsate cât mai liber pentru a vă simţi confortabil în timpul purtării lor în exterior şi în interior.

  • Purtarea fularului cu nod parizian este cea mai frecvent întâlnită metodă şi funcţionează perfect atunci când lungimea fularului este suficient de mare pentru a fi purtat lejer în exteriorul hainei groase specifice sezonului rece. Tot ce trebuie să faceţi în acest caz este să puneţi fularul în două, să ţineţi capetele în fiecare mână şi apoi să le treceţi prin îndoitura creată pentru a purta fularul în cel mai confortabil mod posibil.

  • O altă modalitate simplă prin care bărbaţii pot purta fularele în sezonul rece este prin înfăşurarea acestora în jurul gâtului o singură dată. Ce poate fi mai simplu de atât? Un fular de lungime medie este recomandat a fi ales în acest caz.

  • Cei care preferă un stil mai elegant de purtare a fularelor pentru bărbaţi pot opta pentru drapatul acestora. Tot ce trebuie să faceţi este să puneţi fularul la gât, fără a-i face nod şi să aranjaţi capetele acestuia corespunzător în interiorul sacoului sau pardesiului, de-a lungul reverului. Un fular din mătase naturală va arăta foarte bine atunci când este purtat astfel şi se va potrivi perfect ţinutei elegante pe care aţi ales-o.


Alegeţi fulare pentru bărbaţi de calitate, care să vă asigure confortul necesar şi purtaţi-le în stilul care vi se potriveşte. Atunci când arătaţi bine, vă simţiţi bine şi acest lucru este uşor de observat!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop. Aceste zodii vor avea cea mai proastă săptămână. Sperăm să nu te afli printre ele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies