Cum se poartă eșarfele supradimensionate. Sunt la modă în sezonul toamnă-iarnă

esarfe supradimensionate
Eșarfe supradimensionate

Sezonul de toamnă-iarnă a început, așa că este necesar să ai în garderoba ta atât hainele necesare, cât și accesoriile. Fiecare doamnă are măcar o eșarfă în dulap, chiar dacă adoptă un stil vestimentar mai sport, sau mai elegant. În sezonul rece, aceste accesorii nu doar că sunt stylish și pot completa frumos ținutele, ci sunt și utile împotriva frigului și a vântului.

Descoperă în rândurile următoare cum poți purta eșarfele supradimensionate, dar și care sunt alte tendințe vestimentare în sezonul de toamnă-iarnă 2023-2024.

Cum se poartă eșarfele supradimensionate

cum se poarta esarfele
Cum se poartă eșarfele[Sursa foto: Freepik]

Eșarfa este unul dintre accesoriile cu care ne putem juca în funcție de imaginație. O eșarfă supradimensionată te va ajuta să înfrunți frigul, dar și să fii în pas cu moda. Chiar dacă ai crede că este incomodă, aceasta poate fi aranjată astfel încât să te simți bine, dar și să fie un strop de creativitate în ținuta pe care alegi să o

porți. De cele mai multe ori, eșarfele supradimensionate sunt destul de groase și le poți găsi fabricate din diverse materiale, precum: lână, cașmir sau bumbac. Este de preferat să optezi pentru eșarfele de cașmir, deoarece materialul este mult mai rezistent în timp și arată mult mai bine. Chiar dacă un astfel de articol este mai scump, investiția în lucruri calitative merită. Totuși, este important să ai grijă la modul de spălare, deoarece cașmirul este un material mult mai sensibil și pretențios.

Înfășurată la gât

cum se poarta esarfele supradimensionate
Cum se poartă eșarfele supradimensionate[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru a scăpa de gerul de afară, asigură-te că înfășori eșarfa la gât. În cazul în care nu vrei ca aceasta să atârne și să ți se vadă ținuta, o poți roti de mai multe ori.

Pentru a arăta și mai frumos, poți să completezi ținuta cu o bentiță care să se potrivească cu eșarfa.

Acoperă capul și gâtul

mod legare esarfe
Mod legare eșarfe[Sursa foto: Freepik]

Avantajul unei eșarfe supradimensionate este acela că având lungimi generoase, te poți juca cu ea în multe feluri. În cazul în care nu vrei să porți căciulă, dar îți dorești să ai capul acoperit, te poți ajuta de eșarfa supradimensionată. Tot ce trebuie să faci este să o așezi ca pe un batic în vârful capului, iar materialul rămas să îl înfășori de-a lungul gâtului.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În triunghi

modele de pus esarfa la gat
Modele de pus eșarfa la gât[Sursa foto: Freepik]
O altă modalitate prin care poți aranja o eșarfă supradimensionată este în formă de triunghi.
Tot ce trebuie să faci este să așezi materialul în formă de triunghi, apoi să îl legi la spate. Acest stil de aranjare arată bine atât pe o eșarfă supradimensionată și groasă, cât și pe una de dimensiuni normale.

Alte tendințe vestimentare în sezonul de toamnă-iarnă 2023-2024

Sezonul rece vine cu multe oportunități cool de articole vestimentare. Indiferent de stilul pe care îl abordezi, un trench crem este esențial în garderoba ta.

Acesta este extrem de versatil, putând fi purtat atât cu botine, pantofi cu toc sau chiar sneakersi. Anul acesta, în magazinele de haine a apărut și trench-ul scurt, până în talie, reprezentând unul dintre articolele râvnite de pasionatele de modă. Ciocatele sunt încălțările perfecte pentru toamnă, fiindcă și acestea pot fi purtate în mai multe contexte, alături de diverse piese vestimentare. Fie că alegi o fustă scurtă sau o pereche de blugi, ciocatele îți vor completa de minune look-ul.
În ultima perioadă, blugii skinny nu mai sunt printre preferințele doamnelor, optându-se mai degrabă pentru pantaloni mai largi. Și sezonul acesta, blugii evazați sunt esențiali pentru doamne. Acest stil de blugi avantajează aproape orice corp, alungind piciorul și dând impresia unei subțieri. Alături de o pereche de botine cu toc sau cu bocanci, pantalonii evazați nu doar că te vor face să arăți minunat, ci și vei fi garantat în pas cu moda.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies