Nu te bucuri asa cum trebuie la masa de Anul Nou de apetisanta salata de boeuf din cauza maionezei care nu numai ca are multe calorii, mai ingreuneaza si digestia. Avem solutia!
Nutritionista Simona Carniciu a dezvaluit cum se prepara maioneza din pufuleti.
"Asocierea între carne şi legumele cu carbohidraţi este devastatoare, îngreunează mult digestia. Trebuie să consumăm salata de boeuf cu moderaţie. Există o soluţie mai puţin grea la stomac de a face maioneza: din pufuleţi. În loc de ouă, punem pufuleţi, îi pisăm şi amestecăm cu ulei de sâmburi de struguri.
Am testat eu. Este foarte bună şi n-o să vă daţi seama de diferenţă", a spus specialista in nutritie la Antena Stars.
Nutritionista Simona Carniciu a dezvaluit cum se prepara maioneza din pufuleti.
"Asocierea între carne şi legumele cu carbohidraţi este devastatoare, îngreunează mult digestia. Trebuie să consumăm salata de boeuf cu moderaţie. Există o soluţie mai puţin grea la stomac de a face maioneza: din pufuleţi. În loc de ouă, punem pufuleţi, îi pisăm şi amestecăm cu ulei de sâmburi de struguri. Am testat eu. Este foarte bună şi n-o să vă daţi seama de diferenţă", a spus specialista in nutritie la Antena Stars.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro