Da startul unui meniu reusit cu aceasta supa de galuste cu pipote, pe care o poti prepara pentru cei dragi foarte rapid.
Ingrediente
500 g pipote de pui
3 morcovi
2 cartofi
1/2 telina
1 pastarnac
1 ceapa
2 oua
3 linguri ulei
10 linguri de gris
sare
patrunjel
leustean
Mod de preparare
Speli pipotele, le cureti de pielite si grasime si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce iei spuma, adaugi zarzavaturile taiate si o tija de leustean. Lasi sa fiarba inca 15-20 de minute (pana sunt gata carnea si zarzavaturile). Strecori supa si pui din nou la foc. Lasi deoparte pipotele. Mai completezi cu apa clocotita, daca e cazul.
Prepari galustele astfel: freci cele 2 oua cu un praf de sare si cu 3 linguri de ulei, la care adaugi grisul in ploaie.