Cum se prepara corect apa cu lamaie! Sigur nu stiai acest amanunt

Cum se prepara corect apa cu lamaie! Sigur nu stiai acest amanunt
Cum se prepara corect apa cu lamaie! Sigur nu stiai acest amanunt

Apa cu lamaie a devenit extrem de populara, tot mai multi oameni in zilele noastre consumand aceasta bautura imediat dupa trezire.

Keri Glassman, un celebru nutritionisti din SUA, care are acest obicei zilnic, a declarat pentru ABC News Radio ca un singur pahar de apa cu lamaie inainte de micul dejun ne poate ajuta sa ramanem hidratati, in plus, ne poate imbunatati digestia si duce la reglarea apetitului hiperactiv.

Mai mult decat atat, nutritionista si fondatoarea Food Coach NY, Dana James, a subliniat faptul ca apa cu lamaie "activeaza fluxul biliar, ajutand astfel bila in procesarea grasimilor si imbunatateste eliminarea toxinelor solubile din organism."



De asemenea, se recomanda sa adaugam coaja rasa de lamaie in apa cu lamaie. "Coaja de lamaie contine limonin, substanta care da lamaii proprietatile detoxifiante", spune James.

Asa ca, data viitoare cand va preparati apa cu lamaie, incercati sa adaugati cel putin o jumatate de lingurita de coaja de lamaie in ea. In acest fel, va veti bucura de toate beneficiile curative ale acestei bauturi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: sanatate.bzi.ro



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies