După ce s-au uscat, se toacă mărunt cu un cuţit. Untura se pune la topit, pe foc mic, după care, se adaugă frunzele tăiate mărunt, amestecându-se mereu cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute, până când compoziţia se omogenizează.
După ce s-au uscat, se toacă mărunt cu un cuţit. Untura se pune la topit, pe foc mic, după care, se adaugă frunzele tăiate mărunt, amestecându-se mereu cu o lingură de lemn, aproximativ 5 minute, până când compoziţia se omogenizează.
Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!
5 frici pe care le transmitem inconştient copiilor noştri
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
A şasea cea mai răspândită formă de cancer ucide anual peste 2.500 de români
Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”