Cum se protejează vedetele de CORONAVIRUS? Ce fac Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă
CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

Coronavirus. Toată lumea se află într-o isterie creată de noul COVID-19, iar vedetele din România profită de expunerea pe care o au pe rețelele de socializare și înearcă să seteze un exemplu.

Vedetele din România se află pe lista persoanelor afectate de apariția COVID-19. Din nefericire, pentru a limita răspândirea COVID-19, acestea au fost nevoite să anuleze concerte, lansări și multe alte evenimente, însă profită de timpul liber, pentru a expune diferite păreri pe conturile de socializare și pentru a-i îndemna pe fani să respecte deciziile luate de autorități. Astfel, majoritatea persoanelor cu un număr mare de urmăritori, din online-ul românesc, au încercat să ia atitudine și să își sfătuiască urmăritorii să se protejeze, încercând, în primul rând, ca ele să fie un exemplu principal pentru fanii lor.

Citeste si: Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Ce mesaj are Alina Eremia pentru internauți? Iată cum se protejează de CORONAVIRUS

CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă
CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

După ce multe vedete au luat decizii radicale pentru a limita expunerea la noul COVID-19, Alina Eremia a decis să vorbească deschis cu fanii săi, după ce a explicat că a evitat să se lanseze în discuții pe această temă foarte mediatizată.

Mai mult decât atât, aceasta le-a explicat internauților că nu trebuie ca această situație să fie tratată superficial ci e important să fim informați și să ținem cont de câteva măsuri etice și morale, pentru a limita răspândirea virusului.

„Am tot evitat să vorbesc despre coronavirus, despre acest fenomen, pentru că nu cred avem la dispoziție toate informațiile pentru a ne putea forma o părere cât mai corectă.

În fiecare zi se descoperă lucruri noi, circulă știri și tocmai de asta cred că e foarte important de unde ne luăm informațiile. Din punctul meu de vedere, și subliniez că este părerea mea personală, cred că sunt câteva lucruri pe care le putem face și țin de o bună conduită și de responsabilitate vis a vis de noi și de cei din jurul nostru. Cred că nu trebuie tratată superficial situația asta, nu trebuie ignorată.
Ar trebui să încercăm să ne expunem cât mai puțin și să nu-i punem în pericol pe cei care sunt mai vulnerabili. Nici nu mai pomenesc de regulile de igienă care ar trebui să fie la ordinea zilei. Dacă ne păstrăm calmul, suntem precauți, avem grijă la regulile de protecție și prevenție, nu cred că situația se va răspândi și mai mult. Și încă un lucru: ceea ce gândim se materializează, indiferent că noi conștientizăm chestia asta sau nu, așa că ar fi bine să acționăm pe toate planurile, să luăm măsuri pe toate planurile” a declarat Alina Eremia.

Ana Baniciu și-a îndemnat fanii să aibă grijă de economiile lor și să respecte regulile impuse de autorități

CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă
CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Și Ana Baniciu a decis să profite de postura de infuencer pe care o are în mediul online, motiv pentru care a decis să vină în ajutorul urmăritorilor săi și le-a oferit câteva sfaturi subliniate și de autorități, pentru a combare răspândirea Coronavirusului.

De asemenea, solista a recunoscut că dacă până acum era liniștită, lucrurile nu mai stau chiar așa după ce a conștientizat gravitatea situației.

Citeste si: O super vedetă de la EXATLON, declarații șoc din Spania! ”Nu e mai e nimeni aici! Pe stradă este sinistru, iar magazinele sunt goale. Mă întorc în țară și mă autoizolez”! Imagini incredibile de pe Aeroportul Otopeni! VIDEO EXCLUSIV

„Cred că trebuie să fim liniștiți, cred că va trece, dar trebuie să și respectăm anumite reguli. La modul: igienă, stat în casă dacă e cazul, pentru că se pare că unii dintre noi au și nu știu că au, pentru că nu au niciun fel de simptom. Oamenii sunt foarte stresați se pare la televizor, urlă, dar sper că se va rezolva și nu va fi atât de greu precum pare că e. Adică nu m-am stresat până acum, absolut deloc, nici măcar nu am deschis televizorul, dar observ că e din ce în ce mai nasoală treaba”, a explicat Ana Baniciu pe Instagram.

De asemenea, aceasta a decis să abordeze o altă problematică, lăsată pe planul secundar deocamdată, de către toate persoanele, și anume, posibilitatea apariției unei crize financiare. Aceasta i-a îndemnat pe internauți să nu neglijeze acest aspect și să economisească bani, pentru a nu avea probleme pe viitor.

„Corona, corona, dar să vedeți voi ce criză financiară urmează. Aveți bani deoparte? Aveți bani puși deoparte? Că altfel e nasol. Vă zic, înafară de farmacii nu cred că mai merge ceva... mă rog și supermarketurile care sunt goale, dar s-a mai întâmplat așa” a adăugat vedeta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Nicoleta Nucă își îndeamnă fanii să fie calmi și responsabili, în fața luptei cu COVID-19

CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă
CORONAVIRUS vedete - Alina Eremia, Ana Baniciu și Nicoleta Nucă

Nicoleta Nucă este o altă vedetă din spațiul românesc, care a decis să trateze public problematica virusului provenit din China, CORONAVIRUS. Aceasta i-a sfătuit pe fanii săi să își păstreze calmul și optimismul, să mențină regulile de igienă sugerate de autorități și să înlocuiască panica generală, cu unitate, ajutor reciproc și înțelegere.

„Deși perioada în care suntem este mai mult neagră decât alba, ar fi benefic pentru toți să o vedem și pe cea albă, sa gândim pozitiv și constructiv pentru binele general, dar și individual.. Da, îmi dau seama că nu este atât de ușor, însă cred că dacă ne mobilizăm, ne respectăm unii pe alții și, cel mai important, respectăm regulile de igienă și autoizolare, putem evita răspândirea virusului și mai mult, astfel depășind acest moment de criză. Mi-aș dori ca in locul acestei PANICI generalizate, sa aibă loc o MOBILIZARE generală în care în loc să facem provizii ca pentru Apocalipsă, să ne ajutăm reciproc și să ne gândim și la ceilalți din jur respectând distanța unii față de ceilalți atunci când mergem în locuri publice, să ne spălam și igienizăm pe mâini, să stăm mai mult în casă și, mai ales, să învățam o lecție importantă din asta: societatea în care trăim are o structură fragilă, însă fiecare individ în parte, prin respect, educație, inteligență, ambiție, curățenie, bun-simț, responsabilitate, s.a.m.d. are puterea sa o întărească, astfel creând un mediu sănătos și sigur pentru toți!” a declarat Nicoleta Nucă, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Fratele Danei Rogoz, specialist în Boli Infecțioase, mesaj alarmant despre Coronavirus



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Coronavirus. Ce trebuie să ai în casă pe perioada carantinei?

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies