Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani? Vedeta nu își ascunde trecutul: „Cam 4 ore pe zi, după școală”

Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani?
Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani?

Sora Nicoletei Luciu s-a străduit de mică pentru a trăi independent și pentru a-și atinge obiectivele. Cum a câștigat primii bani frumoasa asistentă TV?

Iuliana Luciu, una dintre cele mai apreciate asistente de televiziune de la noi din țară, a muncit foarte mult până să ajungă în acest punct, apărând pe micile ecrane într-o mulțime de seriale românești de succes. Atât ea, cât și sora ei mai mare, Nicoleta Luciu, sunt considerate ca fiind printre cele mai atrăgătoare prezențe feminine de la noi, având în același timp și o mulțime de fani foarte atenți la tot ceea ce fac.

Cu toate că în acest moment își permit aproape orice, cele două nu au avut dintotdeauna situații financiare bune, ci au muncit din greu pentru a obține acest lucru. Iuliana Luciu a dezvăluit, în urmă cu scurt timp, că s-a străduit încă de la o vârstă foarte fragedă să câștige primii bani. Cu ce se ocupa frumoasa asistentă TV la doar 15 ani?

Citeste si: Nicoleta Luciu, din nou la tratament. Ce intervenție și-a făcut vedeta: „O dată pe săptămână...”

Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani?

Iuliana Luciu are 34 de ani și se mândrește cu o carieră în televiziune de succes. Ca în multe alte cazuri, și ea a plecat de jos pentru a ajunge să se bucure de un venit considerabil, lucru pe care îl recunoaște și cu care, bineînțeles, se mândrește.

Încă de la 15 ani, frumoasa asistentă TV s-a apucat să câștige primii bani. În timp ce fetele de vârsta ei își dedicau timpul ieșitului în oraș și distracției, Iuliana Luciu muncea cu jumătate de normă, alături de prietena ei bună. Fetele împărțeau, la vremea respectivă, pliante prin oraș, asta pentru a-și strânge bani pentru câteva lucruri pe care și le doreau.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice

de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a declarat sora Nicoletei Luciu pentru tvmania.ro.

Citeste si: Nicoleta Luciu a uimit fanii cu o poză în care apare nemachiată. Cum arată acum fosta Miss România 1999

Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani?
Cum și-a câștigat Iuliana Luciu primii bani?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Iuliana Luciu se află sau nu într-o relație?

Vedeta recunoaște că este foarte ocupată cu filmările și că nu are foarte mult timp pentru viața personală, astfel că nu și-a găsit până acum sufletul pereche.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea.

Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a spus Iuliana Luciu pentru Antena Stars.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Nicoleta Luciu, adevărul din culisele relației de familie: „Îmi era foarte frică de el. Dacă nu era alcoolic, ar fi un om extraordinar”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies