Cum și-a cerut în căsătorie Marian Drăgulescu fosta soție și ce spune de certurile care au existat între ei? “Iubire, dragoste, nu știu ce a fost. Nimeni nu se gândește că e pentru un an, pentru doi.”

Cum și-a cerut în căsătorie Marian Drăgulescu fosta soție și ce spune de certurile care au existat între ei? “Iubire, dragoste, nu știu ce a fost. Nimeni nu se gândește că e pentru un an, pentru doi.”
Cum și-a cerut în căsătorie Marian Drăgulescu fosta soție și ce spune de certurile care au existat între ei? “Iubire, dragoste, nu știu ce a fost. Nimeni nu se gândește că e pentru un an, pentru doi.”

Marian Drăgulescu a vorbit despre cum și-a cerut în căsătorie fosta soție și dacă au existat certuri între ei până la marele pas.

Marian Drăgulescu, fostul gimnast român, a adus Aurul de patru ori în competițiile sale, iar la Jocurile Olimpice de Vară din 2004 și-a ajutat echipa la câștigarea medaliei de bronz. Este cunoscut și apreciat pentru succesul său în lumea sportului, iar medaliile nu au încetat să apară în activitatea lui. Se poate declara împlinit și realizat cu toate premiile obținute și a dus de fiecare dată cu mândrie numele țării mai departe.

Cum a cerut-o Marian Drăgulescu de soție pe Larisa, prima nevastă

Citește și: Marian Drăgulescu, despre sumele de bani pe care sportivii le încasează în urma Jocurilor Olimpice: „A fost o perioadă în care primeai și o mașină.”

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Marian Drăgulescu, despre eșecurile din gimnastică. Care sunt lucrurile care pot da un sportiv peste cap, în sala de antrenament: „Nu faci așa la sală!”

Când vine vorba despre viața sentimentală, Marian Drăgulescu nu a fost atât de norocos ca în sport, deoarece a fost căsătorit de două ori și are doi copii cu prima soție, însă destinul nu le-a oferit șansa să ducă o poveste de dragoste până la finalul vieții.

Invitat în cadrul Un PODCAST mișto by Bursucu, Marian Drăgulescu a vorbit despre certurile care existau între ei până când să se mute împreună și să se declare soț și soție, însă recunoaște că a fost și dragoste între ei și că nu își dădeau seama de anumite probleme. Își amintește inclusiv cum a cerut-o în căsătorie, fiind chiar de Revelion, la părinții lui, iar în momentul în care a dat drumul la artificii, a ales să facă marele pas.
Aceasta era deja însărcinată cu al doilea copil și spune că nu s-a gândit niciodată că va ajunge până aici. A mai adăugat că atunci când doi oameni aleg pentru a fi alături unul de celălalt toată viața, nu se gândesc pentru cât timp va fi legătura dintre ei.  “Au mai fost (nr. certuri), dar nu realizam și nu ne dădeam seama. Eram atrași unul de altul, asta era clar.
Iubire, dragoste, nu știu ce a fost, dar am fost atrași unul de altul. Eram la țară la ai mei.  (nr. cum a cerut-o în căsătorie pe Larisa, fosta soție). Era chiar de Revelion. Am dat drumul la artificii, iar când am dat drumul la artificii, atunci am cerut-o. Și era deja însărcinată cu al doilea copil. Nu. (Nr. Dacă a sperat atunci când a cerut-o în căsătorie se va ajunge până aici).
Atunci când îți depun jurămintele de iubire și alegi fata cu pe care ai vrea să o ai toată viața, nimeni nu se gândește că e pentru un an, pentru doi, pentru trei, nouă.”,
a spus Marian Drăgulescu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Marian Drăgulescu vorbește deschis despre situațiile tensionate dintre el și prima lui soție: „În astfel de momente îți dorești să nu se fi întâmplat și să poți să dai timpul înapoi!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies