Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia

Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia
Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia

La vârsta de 46 de ani, Vica Blochina are un trup de invidiat. Vedeta își pune de fiecare dată formele în evidență. De această dată, blondina a făcut ravagii pe litroalul românesc.

Vica și-a dorit să se relaxeze și să se bucure de soare, așa că a ales să își petreacă weekendul în stațiunea Mamaia.

Vica Blochina a întros privirile pe litoral

vica blochina ballerina
Cum a apărut Vica pe plajă[Sursa foto: wowbiz.ro]

Citeste si: Semne certe ca nu mai este atras de tine

Conform exclusivității oferite de site-ul WOWbiz, fosta iubită a lui Pițurcă, a plecat în acest weekend din București și s-a dus la mare.

Pe plajă, Vica și-a pus în valoare trupul, purtând un costum de baie minuscul. Vedeta a fost însoțită de o prietenă, alături de care stătea pe plajă. Cele două femei au ales să se ferească de soare, relaxându-se pe șezlong, la umbră. Cu toate că Vica și prietena ei au vorbit și au băut apă și cafea, prezeța vedetei nu a fost neobservată. Încă o dată, Vica a demonstrat că te poți menține, având un trup frumos, chiar și după 40 de ani.

Cum arată Vica Blochina în costum de baie

vica blochina in costum de baie
Vica Blochina în costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Berea se va scumpi de la 1 august! Cu cât vor plăti românii mai mult un singur pahar sau o halbă

Frumoasa blondină este una dintre vedetele care se mândrește cu felul în care arată la plajă. Ori de câte ori are ocazia, Vica postează foografii cu ea, în costum de baie sau în rochii foarte atrăgătoare. Mai mult, fosta balerină a intrat în lumea afacerilor, cu două branduri. Unul din ele vinde lenjerii de pat, iar celălalt se ocupă cu partea vestimentară. Mai exact, Vica are un magazin online, unde clienții pot cumpăra costume de baie, accesorii de plajă, sau lenjerie modelatoare.

Vica Blochina, departe de fiul ei

vica blochina la mare
Vica blochina în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Flick, ținta criticilor pe internet după ce a devenit tată! Ce i-a spus un internaut

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Blondina împărtășește cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, mai multe momente din viața ei. Vica postează numeroase fotografii din vacanțe, fiind des plecată prin diverse colțuri ale lumii. Fosta balerină a declarat că nu întotdeauna este însoțită de fiul ei, în aceste escapade. Iarna trecută, vedeta s-a bucurat de o vacnță lungă, de o lună. Se pare că Edan, băiatul ei, nu a dorit să meargă cu mama lui în vacanță.

Vica îi respectă alegerile fiului său și înțelege faptul că acesta trebuie să petreacă timp și cu tatăl lui, Victor Pițurcă.

El are o vârstă de adolescent, dar mie mi se pare ca e încă un copil. Îmi pare așa rău că îi zic ce să facă si el îmi spune că el este adult. E foarte grea vârsta acum. Este foarte important că îl are pe tatăl lui, cât și pe mine.

Ei sunt bărbați, înțeleg altfel lucrurile.(...) Niciodată nu i-am impus să nu meargă la tatăl lui și uneori m-am gândit că el ar vrea să stea cu el. În iarnă când am plecat o lună din țară, în vacanță și i-am zis să vină cu mine, m-a refuzat, a zis ca merge la tatăl lui”, a mărturisit Vica Blochina.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine gătește în familia Natanticu și ce anume i-a pregătit Cosmin soției sale, în prima zi când a rămas la el? „Am două mâini stângi.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies