Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta
Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceasta

În urmă cu trei ani, Vulpița și Viorel Stegaru au intrat în atenția unei țări întregi, după ce au apărut luni de zile la un post de televiziune.

Cei doi au avut un conflict lung, au plâns, s-au certat și apoi s-au împăcat, iar românii i-au urmărit în fiecare zi și i-au văzut cum evoluează. După o perioadă în care nimeni nu a mai știut nimic de cei doi, Vulpița a revenit în mediul online cu o imagine care i-a dat pe internauți pe spate.

Citește și: Robert Ionescu de la Puterea Dragostei a vrut să-l bată pe Rafaelo în timpul unei emisiuni în direct!

Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția

După ce a născut al doilea copil, Vulpița nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare, dar nici pe micile ecrane, motiv pentru care cei care o urmăreau s-au întrebat ce se întâmplă cu ea de când nu și-a mai făcut simțită prezența.

În urmă cu puțin timp, Vulpița și-a făcut din nou apariția în fața internauților, iar schimbările de care a avut parte sunt de-a dreptul vizibile, iar nimeni nu se aștepta.

Ea a decis să aibă parte de un nou look, motiv pentru care și-a schimbat culoarea părului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Vulpita de la Blagesti
Vulpita de la Blagesti si-a schimbat look-ul[Sursa foto: Instagram]

Cu toate acestea, nu este prima dată când sosirea lui Vulpiței are un impact. Nu cu mult timp în urmă, ea și soțul ei s-au mutat la București, și nu își mai doreau să se întoarcă în satul natal.

Lucrurile nu au decurs conform planului și celebrul cuplu a trebuit să se întoarcă la punctul de plecare.

Cum a apărut Vulpița în mediul online

La puțin timp după, Vulpița nu a mai ținut cont de nimic și a apărut pe rețelele de socializare îmbrăcată într-o ținută se Halloween, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Internauții au avut diferite reacții, după ce Vulpița a postat imaginile respective și au fost de-a dreptul uimiți că aceasta a avut atât de mult curaj. Cu siguranță cei de acasă au fost bucuroși să o revadă pe cea care îi bucura pe micile ecrane în urmă cu mai mult timp.

Citește și: "Cum bine ai zis, e din punctul tău de vedere, care poate fi corect sau nu, bine documentat sau nu." Reacția dură a designerului care a creat ținutele lui Carmen Iohannis pentru funeraliile Reginei



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Vulpița este mamă de băiețel! Ce nume poartă bebelușul?

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies