Cum şi-a început Andreea Mantea ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a făcut public totul: ”Nu există fericire...”

Cum şi-a început Andreea Mantea ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a făcut public totul: ”Nu există fericire...”
Cum şi-a început Andreea Mantea ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a făcut public totul: ”Nu există fericire...”

Ziua de astăzi este una cu totul şi cu totul specială pentru frumoasa Andreea Mantea, care împlineşte astăzi 31 de ani.

Dacă aseară, în direct, la WOWbiz, a fost surprinsă de colegi, dis-de-dimineaţă, ea a fost îmbrăţişată de fiul ei, David, în vârstă de doi ani, scrie WOWbiz.ro.


Mai mult de atât, ea a ţinut să le dezvăluie oamenilor de pe Facebook cât de fericită este.

”Eu aşa mi-am început ziua în care am împlinit 31 de ani! Cu pupăturile acestui omuleţ cu suflet mare! Şi recunosc că nu există fericire mai mare sau vreun alt sentiment mai puternic care să mă facă să ador viaţa asta! Am împlinit

31 de ani, dar doar de 2 ani şi 4 luni simt cu adevărat că trăiesc! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis minunea asta în viaţa mea şi tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă că să o pot trăi în continuare! Vreau să va mulţumesc şi vouă pentru toate mesajele frumoase, pentru susţinerea voastră şi pentru că sunteţi alături de mine! Vă mulţumesc!”, a scris ea pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul ei, David, care o îmbrăţişează.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Mantea a mers la paravan! Va spune "DA" sau "BA"? "Sunt suparata. Tu nu vezi cum schimb eu partenerii"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies