Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu? "Mi-am luat-o grav în ziua aia!"

Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu?
Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu? "Mi-am luat-o grav în ziua aia!"

Florin Dumitrescu a scos la suprafață câteva detalii mai puțin știute despre începuturile sale în cariera de bucătar.

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, de la noi din țară. Acesta este apreciat de publicul larg pentru întreaga sa activitate și muncă depusă, de-a lungul anilor, pentru a ajunge acolo unde este astăzi și pentru a avea renumele pe care îl are în zilele noastre. Bucătarul chef obișnuiește să își țină urmăritorii din mediul online, la zi cu activitățile sale, fie că este vorba despre viața profesională sau personală, iar recent a participat în cadrul unui podcast, în care a menționat câteva detalii și despre începuturile carierei sale.

Cum și-a început cariera de bucătar, Florin Dumitrescu

Citește și: Florin Dumitrescu a spus lucrurilor pe nume! Ce relație există, de fapt, între el, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea? „E vorba de un parteneriat aici.”

bucatar
Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu? [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este Chef Florin Dumitrescu. "Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea"

Recent, chef Florin Dumitrescu a fost invitat în cadrul podcast-ului DA BRAVO! by Mihai Bobonete, acolo unde acesta a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața să profesională, dar și personală. Astfel, bucătarul a declarat și cum și-a început cariera în bucătărie, și care a fost prima sarcină pe care  a primit-o de la un bucătar chef.

Să o spun pe aia dreaptă, eu m-am dus la tata și i-am zis: „Ai și o spălătorie auto, mă duc cu băieții spăl și eu niște mașini acolo, și fac rost de bani și plec la mare”, și mi-a zis: „Tu fiul meu, niciodată n-o să stai la spălătorie auto.”, drept urmare, nici acuma nu mă duc la din aia de să speli singur, să nu-l fac de râs.

(...) Mă duc și na... plătesc băieții.(...)

Da, am tras la tigaie nisip.(...) Eu m-am dus la șeful bucătar și i-am zis din prima: „Eu vreau să trag și eu la tigaie, cum tragi tu.”, și mi-a zis: „Ia vino mă încoace!”.(...) Se făceau tot felul de... erau tot felul de șantiere și zice ăsta: „Ia vino mă încoace, dacă vrei să înveți să tragi la tigaie!”, mi-a luat cea mai mare tigaie, am umplut-o cu nisip și mi-a zis: „Fii atent, asta e mișcarea.
Stai pe aici 2-3 ore, dacă văd vreun fir de nisip pe jos, ești mâncat!”. Problema e că mi-a ascuns și mătura... aia a fost complicat că eu mai umpleam tigaia cu nisip(...) l-am lăsat acolo. Mi-am luat-o grav în ziua aia!”
, a declarat Florin Dumitrescu, în podcast-ul menționat anterior.

chef florin dumitrescu
Cum și-a început cariera mult dorită de bucătar, Florin Dumitrescu? [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Chef Florin Dumitrescu. "Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce i-a spus un tânăr Addei pe scenă? Artista a rămas fără cuvinte în timpul concertului

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies