Florin Dumitrescu a scos la suprafață câteva detalii mai puțin știute despre începuturile sale în cariera de bucătar.
Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari, de la noi din țară. Acesta este apreciat de publicul larg pentru întreaga sa activitate și muncă depusă, de-a lungul anilor, pentru a ajunge acolo unde este astăzi și pentru a avea renumele pe care îl are în zilele noastre.
Cum și-a început cariera de bucătar, Florin Dumitrescu
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citește și: Cine este Chef Florin Dumitrescu. "Aveam un salariu uriaş pentru vârsta mea"
Recent, chef Florin Dumitrescu a fost invitat în cadrul podcast-ului DA BRAVO! by Mihai Bobonete, acolo unde acesta a dezvăluit mai multe aspecte legate de viața să profesională, dar și
Citește și: Chinuri groaznice pentru Cotabiță în ultimele zile de viață! Dezvăluiri ȘOCANTE- stirilekanald.ro
„ Să o spun pe aia dreaptă, eu m-am dus la tata și i-am zis: „Ai și o spălătorie auto, mă duc cu băieții spăl și eu niște mașini acolo, și fac rost de bani și plec la mare”, și mi-a zis: „Tu fiul meu, niciodată n-o să stai la spălătorie auto.”, drept urmare, nici acuma nu mă duc la din aia de să speli singur, să nu-l fac de râs.(...) Mă duc și na... plătesc băieții.(...)
Da, am tras la tigaie nisip.(...) Eu m-am dus la șeful bucătar și i-am zis din prima: „Eu vreau să trag și eu la tigaie, cum tragi tu.”, și mi-a zis: „Ia vino mă încoace!”.(...) Se făceau tot felul de... erau tot felul de șantiere și zice ăsta: „Ia vino mă încoace, dacă vrei să înveți să tragi la tigaie!”, mi-a luat cea mai mare tigaie, am umplut-o cu nisip și mi-a zis: „Fii atent, asta e mișcarea. Stai pe aici 2-3 ore, dacă văd vreun fir de nisip pe jos, ești mâncat!”. Problema e că mi-a ascuns și mătura... aia a fost complicat că eu mai umpleam tigaia cu nisip(...) l-am lăsat acolo. Mi-am luat-o grav în ziua aia!”, a declarat Florin Dumitrescu, în podcast-ul menționat anterior.