Cum slabeste Anda Adam? Cu dieta asta a dat jos 4 kilograme in 17 zile

Cum slabeste Anda Adam? Cu dieta asta a dat jos 4 kilograme in 17 zile
Cum slabeste Anda Adam? Cu dieta asta a dat jos 4 kilograme in 17 zile

Anda Adam, vedeta show-ului Exatlon, difuzat de sambata pana marti la Kanal D, de la ora 20.00, a reusit sa slabeasca intr-un timp record, cu o cura de slabire inedita.

 

Greutatea si forma fizica ale Andei Adam au fost subiect de discutii aprige, inca din primele zile de la Exatlon. Vedeta s-a dovedit insa o competitoare excelenta, aratand ca orele petrecute la sala de fitness si cura de slabire tinuta in luna decembrie au dat roade.

„Ma pregatesc intens. Am zile in care fac si foua anternamente pe zi.

(...) Sunt la dieta foarte drastica, cu antrenamente intense, vreau sa-mi dezvolt patratelele... O masa pe zi am, proteica, mananc o salata cu pui sau un pui gol, sau un muschi de vita gol, si in rest beau doua shake-uri 100% naturale. E cu soia, nu este foarte bun la gust dar il beau. Mai exact inlocuiesc micul dejun si cina cu niste shake-uri. Acest shake contine vitamine si tot ce trebuie, tot ce am nevoie sa fiu activa...
Masa de la pranz, singura, este cu mult sub 1.000 calorii, dar e bazata pe proteina. Nu am consumat carbohidrati de ceva timp. In rest beau multa apa, cate 3 litri pe zi, dar 4 ar fi ideal.(...)

Dieta o tin de doua saptamani si jumatate, nu m-am cantarit, dar pot sa-mi dau seama dupa haine. Ma cunosc foarte vine si cred ca pot aproxima.

Cred ca am dat jos in jur de 4 kilograme. Imi dau seama la blugi, la anumite haine care vin mult mai lejer pe mine”, spunea Anda Adam cu doua saptamani inainte sa plece in Republica Dominicana, acolo unde lupta pentru marele premiu de la Exatlon.

La acea vreme, Anda Adam spunea ca a ajuns la o greutate de 56-58 kilograme, insa de la inceperea Exatlon, ea a mai dat jos cateva kilograme si s-a mai tonifiat, lucru vizibil chiar si de la televizor.


 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anda Adam pare ca s-a pregatit dintotdeauna pentru Exatlon. Uite ce exercitii grele facea in fiecare zi la sala. Muncea ca un sportiv de performanta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies