Cum slăbește Ioana Ginghină cu pepene roșu! Vedeta arată fabulos, la 41 de ani: „Nu mă abțin...”

Cum slăbește Ioana Ginghină cu pepene roșu! Vedeta arată fabulos, la 41 de ani: „Nu mă abțin...”
Cum slăbește Ioana Ginghină cu pepene roșu! Vedeta arată fabulos, la 41 de ani: „Nu mă abțin...”

Ioana Ginghina se află într-o formă de zile mari, iar după divorțul de Alexandru Papadopol, actrița este într-o continuă schimbare.

Ioana Ginghina se află într-o formă de zile mari, iar după divorțul de Alexandru Papadopol, actrița este într-o continuă schimbare.

De câțiva ani, vedeta a declarat că este din ce în ce mai greu să aibă silueta pe care o avea înainte să devină mamă, însă a găsit un aliat de nădejde în dietele pe care le ține.

Ioana urmează de câțiva ani dieta cu pepene, iar, dacă ar fi să ne uităm la ultimele sale fotografii, aceasta arată din ce în ce mai bine.

Citeste si: Dumnezeule, ce este în sufletul Oanei Roman! Uite care a fost ultima discuţie cu tatăl ei! "Nu pot să-l iert, de fapt, îl compătimesc" EXCLUSIV!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iar sunt la dieta cu pepene! Timp de zece zile încerc să mănânc doar pepene roşu, dar n-o să-mi iasă pentru că sâmbătă e ziua Ruxandrei şi o să mănânc… Mănânc pepene cât pot, nu mă abţin.

Ieri, de exemplu, am mâncat o felie dimineaţă, apoi am plecat de acasă şi n-am mai mâncat nimic că nu poţi pleca în oraş cu pepenele după tine, în geantă şi apoi seara am mai mâncat o felie.

Citeste si: Idei cu stil, cu Elena, câştigătoarea de la "Bravo, ai stil!"! Cum alegem încălţămintea potrivită?

Ah, şi înainte de culcare am mai mâncat o felie.

De regulă, ţin cura asta cu pepene roşu timp de 10 zile, dar acum n-o să pot. Pe 27 august plecăm în Grecia şi nu vreau să-mi dezamăgesc fanii de pe Instagram şi să fac niste poze frumoase!', a declarat Ioana Ginghină în emisiunea „Interviurile VIVA!'.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Diana Bișinicu, dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a aflat că Marcel Toader a murit! ”Am avut noroc că era fetița lângă mine”

Ioana a mai ținut în trecut dieta Dukan, dar nu i-a priit

Vedeta ține această dietă în fiecare vară și se bucură din plin de beneficiile uimitoare ale acestui fruct care se găsește peste tot în această perioadă.

În trecut, Ioana a mai urmat și alte diete, însă a văzut că nu se simțea prea bine.

Eu nu am avut niciodată probleme cu tenul şi n-am nici o operaţie estetică, botox, nimic. Mă ajută şi genetica, dar cred foarte mult dieta pe interior, nu doar cremele şi întreţinerea corporală de la salon. Am văzut pe pielea mea ce înseamnă când mâncam carne. Am ţinut dieta Dukan şi mi se făcea galbenă zona ochilor.

Termenul corect este „jigărit', adică ai slăbit, dar eşti jigărit. Aşa că, am renunţat.', a declarat Ioana în cadrul aceluiași interviu.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Remediul care te scapă de negi şi de bătături! Ai nevoie de coji de ouă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies