Cum slabesti in functie de zodie

Cum slabesti in functie de zodie
Cum slabesti in functie de zodie

Horoscopul va indica ce regim sa adoptati in functie de zodia sub care v-ati nascut, ajutandu-va sa descoperiti punctele slabe si zonele vulnerabile, amenintate de kilogramele in plus.

Balanta

Zonele cele mai expuse: fata, gatul, bratele, talia.

Comportamentul alimentar:

Micul dvs. "pacat" este lacomia, de aceea nu e de mirare ca va decideti greu sa tineti regim. Si totusi, pentru ca sunteti si cocheti, pe cat sunteti de gurmanzi, din cand in cand o sa acceptati sa faceti un efort pentru a va regasi zveltetea. Misiunea dvs. este insa anevoioasa, si pentru a reusi, aveti nevoie de stimulare psihica.

Pentru doamne, costumul de baie reprezinta "proba de foc": daca anul trecut le venea de minune, iar acum le este prea mic, se vor decide, probabil, sa treaca la actiune. Pentru domni, mobilizator va fi chiar gandul ca vor putea purta din nou haine cu doua masuri mai mici si ca vor fi admirati.

Tipul de regim care va convine:

Interzis: Eliminati mezelurile, dulciurile si produsele lactate nedegresate si goliti toate "ascunzatorile" in care ati depozitat provizii de delicatese, ca veveritele prin scorburi.
Oferiti-le colegilor ciocolata "pusa bine" in sertarul biroului.

Recomandat: Toate alimentele cu calorii putine. Ganditi-va, de asemenea, sa umpleti frigiderul cu produse care taie pofta de mancare (morcovi si telina cruda, piept de pui, oua fierte tari)... pentru accesele de foame violenta, cand va repeziti sa mancati tot ce va cade-n mana.

Scorpion

Zonele cele mai expuse: abdomenul, stomacul.

Comportamentul alimentar:

Apartinand zodiei extremelor, puteti sa fiti la fel de bine asceti, dar si nebuni dupa bucatele gustoase.
Decizia va apartine! Nu va lasati sfatuiti de nimeni in legatura cu felul cum va alimentati. Va place sa fiti slabi, dar cand aveti probleme sentimentale ori profesionale, tendinta de autodistrugere poate sa puna stapanire pe dvs. si sa va impinga la excese. In schimb, in ziua cand veti decide ca trebuie sa slabiti, nimic nu va va impiedica s-o faceti. Un motiv in plus pentru a elimina radical alimentele care ingrasa.
Incet, incet, ele nu va vor mai tenta deloc.

Tipul de regim care va convine:

Interzis: In primul rand, vinul si alcoolul (daca va abtineti de la bauturile alcoolice o perioada suficienta de timp, in final va veti dezobisnui sa mai beti), mancarurile iuti, condimentate, care stimuleaza pofta de mancare, prajelile si painea alba.

Recomandat: Fiind carnivori prin excelenta, va fi greu sa renuntati la friptura.
Atentie insa: nu mancati decat bucatile slabe, la gratar, si nu mai mult de trei ori pe saptamana. In restul timpului: peste, salate, fructe si, din cand in cand, fecule (orez, cartofi, paste fainoase).

Sagetator

Zonele cele mai expuse: soldurile si coapsele ("de cal").

Comportamentul alimentar:

"Petrecareti" din fire, va place ambianta vesela, sunteti nelipsiti de la banchete si iesiri cu prietenii.
Si cum duceti o viata sociala activa, aveti nenumarate ocazii sa beti si sa mancati bine. Sunteti deci predispusi la ingrasare! Totusi, cuvantul "regim" va irita, iar perspectiva unor restrictii vi se pare insuportabila. De aceea, daca vreti sa obtineti rezultate palpabile, folositi un mic siretlic: mancati in asa fel incat sa nu vi se para ca tineti regim, caci in clipa cand va simtiti frustrati, il veti abandona imediat...
Nu reduceti asadar cantitatile, ci "umblati" la natura alimentelor consumate.

Tipul de regim care va convine:

Interzis: Dulciurile, mancarurile cu sos, carnea grasa (miel, porc, antricoate de vita), produse bogate in colesterol (branzeturi, galbenus de ou, creier, momite).

Recomandat: Micul dejun, compus din suc proaspat de fructe, o felie de sunca sau un ou tare, un iaurt slab, una-doua felii de paine integrala, ceai sau cafea. La pranz si la cina, umpleti-va stomacul cu cruditati dupa pofta inimii (evitand insa sosurile cu maioneza). Mancati, de asemenea, carne alba, peste. Ca desert: fructe proaspete (capsuni, piersici, pepene...).

Capricorn

Zonele cele mai expuse: abdomenul, talia, soldurile.

Comportamentul alimentar:

Nu sunteti dintre cei hartuiti permanent de celulita sau kilogramele in plus! Si totusi, nu uitati ca sunteti animati de sentimente intense: ori totul, ori nimic. Iar anxietatea va poate impinge la bulimie, in perioadele de stres. Dar: cand veti simti ca nu mai aveti control asupra propriei pofte de mancare, veti lua imediat hotararea de a tine regim. In cazul dvs. este vorba mai ales de o alimentatie mai echilibrata si mai variata, pentru ca, efectiv, aveti tendinta de-a consuma mereu aceleasi produse si, in general, dintre cele care ingrasa! Odata decizia luata, disciplina si rabdarea va vor fi de mare folos.

Tipul de regim care va convine:

Interzis: Feriti-va mai ales de consumul exagerat de carne de vita sau de oaie, care contine grasimi ascunse in cantitati importante. Evitati, de asemenea, branzeturile foarte grase si bogate in calorii si painea, ideala pentru a va umple burta! Ca sa nu mai vorbim de vin, pe care-l apreciati in mod deosebit.

Recomandat: Nu ezitati sa mancati legume verzi, fructe proaspete, zaharuri lente (paste sau orez) si leguminoase, mai ales fasole uscata rosie, si carne de pasare. In plus, fiind predispusi la afectiuni ale oaselor, consumati lactate degresate, pentru a suplini carenta de calciu.

Varsator

Zonele cele mai expuse: picioarele, gleznele.

Comportamentul alimentar:

In general, nativii din zodia dvs. nu sunt prea afectati de problemele de greutate. Morfologic, sunteti mai degraba inalti si subtiri si dotati cu niste oase foarte fine. Si pe urma, mancatul nu este preocuparea dvs. majora. Cand va adanciti in munca sau intr-o activitate care va pasioneaza, chiar uitati de mese. In schimb, plictiseala si lipsa de activitate au un efect nefast asupra siluetei dvs. Pentru a scapa de cele cateva kilograme in plus, inventati retete dietetice exotice. Regimul se va transforma intr-o joaca, iar dvs. veti slabi amuzandu-va!

Tipul de regim care va convine:

Interzis: Sandviciurile, pizzele, budincile, migdalele, arahidele sarate si alte "maruntisuri" pe care le consumati ca aperitiv. In aceasta perioada, limitati cinele cu prietenii. Cuceriti de ambianta calda si placuta, ati ceda tentatiilor.

Recomandat: Mizati pe originalitate si variatie. Fierbeti pestele cu mirodenii, presarati pe salate coriandru sau menta proaspata. Accentuati gustul branzei de vaci, adaugand putina paprica.Si daca n-aveti timp pentru gatit, cumparati alimente usoare si "imbunatatiti-le" cu cateva "gaselnite" geniale.

Pesti

Zonele cele mai expuse: abdomenul, fesele, soldurile (cu un risc major de celulita).

Comportamentul alimentar:

Zodie de apa guvernata de Neptun (planeta "dilatatiei"), sunteti obligati sa va supravegheati permanent silueta. Daca va lasati in voia sortii, ea nu va intarzia sa se "ingreuneze". Din pacate, dvs. nu apreciati nici efortul si nici constrangerile si dati inapoi de indata ce vi se cantareste portia de mancare. Schimbarea deprinderilor alimentare vi se pare un efort mult prea mare! Ganditi-va insa ca va fi mult mai usor daca atacati aceasta problema imediat. Primul kilogram va fi cel mai greu de dat jos, insa odata lansati, lucrurile vor merge de la sine. Mai ales daca-i preveniti pe cei apropiati ca ati inceput un regim. Ei va vor sustine moral, ceea ce este capital pentru dvs.!

Tipul de regim care va convine:

Interzis: Evitati cu orice pret alimentele care contin zahar (inclusiv alcoolul) sau pe cele prea bogate in apa. Feriti-va, de asemenea, de unele fructe, mai cu seama de cirese, dar si de pepeni si piersici.

Recomandat: Pentru ca va place tot ce "creste" in mare, delectati-va cu peste la gratar sau la cuptor, cu crustacee si cu moluste. Consumati, de asemenea, legume fierte (cu o bucatica mica de unt), compoturi din fructe proaspete (capsuni sau caise) indulcite cu edulcoranti si beti apa, ceaiuri, sucuri de portocala sau de grapefruit proaspete, dar niciodata in timpul mesei!

sursa: formula-as.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum arăta casa copilăriei pentru Serghei Mizil și motivul pentru care acum nu poate sta singur. “Aveam butoane pe care le apăseam și spuneam că sunt în corpul C sau în corpul D.”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies