Cum slabesti sanatos: alege gustari din mixuri de nuci

Cum slabesti sanatos: alege gustari din mixuri de nuci
Cum slabesti sanatos: alege gustari din mixuri de nuci

Vrei sa stii cum slabesti sanatos, fara sa te privezi de placerea unui snack delicios intre mese? Uita de zahar si alege, in schimb, gustari sarate! Dar nu de la automatul cu duciuri! Fa-ti acasa cateva mixuri de nuci si adauga diverse condimente pentru un plus de gust!

Inlocuieste gustarile dulci care fac mult mai mult rau siluetei decat crezi si de la care se trag majoritatea esecurilor cand vrei sa dai jos 1-2 kg, cu cele sarate. Iti recomand nucile de orice fel.

Secretul este sa faci combinatii cat mai diverse: nuci, fistic, macadamia, pecan, caju, migdale. Eu prefer sa adaug chiar si seminte de dovleac sau seminte de floarea soarelui crude. Cand mixul e gata, stropesti nucile si semintele cu putin ulei de masline, presari condimentele preferate si le bagi in cuptor ca sa se rumeaneasca! Un vis!

Tips: ca sa

slabesti, rezuma-te doar la o gustare pe zi si nu face excese pentru ca nucile contin, totusi, grasimi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pe blogul Andreei Raicu, www.andreearaicu.ro, gasesti reteta de mix de nuci.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies