Cum stii daca barbatul care ti-a atras atentia este interesat de tine? Simplu: urmareste semnele!

Cum stii daca barbatul care ti-a atras atentia este interesat de tine? Simplu: urmareste semnele!
Cum stii daca barbatul care ti-a atras atentia este interesat de tine? Simplu: urmareste semnele!

Cand ne place cineva, fara sa ne dam seama trimitem semnale catre acea persoana. Totul tine insa de puterea de decodare a acelor semnale de catre persoana respectiva. Noi iti spunem la ce trebuie sa fii atenta ca sa iti dai seama cand cineva te place.

Ridicarea sprancenelor- atunci cand un barbat vede o fata de care se simte atras, incepe sa ridice si sa coboare sprancenele. Daca si pe tine te intereseaza poti proceda la fel. Este un semnal foarte clar al atractiei reciproce.

Iti atrage atentia- miscari exagerate sau gesturi neobisnuite sunt semne ca incearca sa se deosebeasca de ceilalti barbati. Este posibil sa isi schimbe cat mai des pozitia pentru a se detasa de prietenii lui sau de grupul alaturi de care sta.

Isi departeaza buzele- chiar si pentru o secunda, atunci cand privirile voastre se vor intalni, gura lui va fi usor deschisa.

Atentie la nari- la fel ca si sprancelene si buzele, narile lui pot trada semne ale nervozitatii. Expresia lui faciala iti va da de inteles care sunt intentiile lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Limbajul corpului- urmareste-i mainile, va atinge cu degetele cureaua, va sta cu picioarele usor distantate,

va bate cu degetele in masa sau in pahar, etc.

Isi atinge fata -s-ar putea sa isi scarpine usor barba, sa isi atinga zona urechilor, sa dea cu mana pe obraji. Este foarte posibil ca el nici macar sa nu realizeze ca acest comportament este cauzat de emotii.

Isi aranjeaza imbracamintea -un alt exemplu de comportament emotiv: isi aranjeaza de mai multe ori camasa sau tricoul, are grija sa ii fie drepata cravata, isi aranjeaza buzunarele de la pantaloni.

Isi trece mana prin par- involuntar va incepe sa isi aranjeze parul. Si va face acest lucru de multe ori!

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies