Cum stii daca este proaspta carnea din supermarket

Cum stii daca este proaspta carnea din supermarket
Cum stii daca este proaspta carnea din supermarket

La ce esti atent inainte sa adaugi carnea de pui in cosul de cumparaturi: la ambalaj, la eticheta cu termenul de valabilitate sau pur si simplu cum este prezentat produsul? Indiferent de raspuns, iti vom prezenta in randurile urmatoare ce trebuie sa ai in vedere atunci cand vrei sa cumperi carne de pui.

Nu ignora eticheta

Dupa ce te-ai asigurat de prospetimea carnii de pui si ca ambalajul este intact, citeste informatiile de pe eticheta. Aceasta trebuie sa contina date cu privire la  denumirea produsului, cantitatea neta de pui, termenul de valabilitate si conditiile in care a fost depozitata carnea plus numele si adresa producatorului.

Mai mult, este indicat sa cumperi carnea de pui care are si certificat pentru managementul calitatii si sigurantei alimentare.

Este foarte bine sa alegi carnea de pui spre finalizarea cumparaturilor, pentru a nu o tine prea mult timp in cos la temperaturi necorespunzatoare. In plus, inainte de a pune in cosul de cumparaturi, verifica inca o data carnea de pui: sa aiba un aspect uniform, compact si o consistenta ferma. Si de asemenea, culoarea trebuie sa fie uniforma atat la suprafata cat si pe sectiunea sa.

Sursa



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Beneficii uimitoare ale cojilor de oua pentru sanatate - Sigur nu le stiai

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies