Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui

Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui
Cum știu bărbații că ea este aleasa. 7 semne care trebuie să îți dea de înțeles că ești pe lista lui

Află din rândurile următoare care sunt principiile în urma cărora un bărbat își alege femeia alături de care vrea să își petreacă restul vieții.

Toată lumea ar vrea ca în momentul în care întâlnim o persoană în viața noastră să ne spună cineva dacă este sau nu persoana alături de care ne vom petrece tot restul vieții. Unii dintre noi din păcate ajungem să ne petrecem o mare parte din viață alături de persoane care nu sunt potrivit pentru noi. Deși nu există un indicator care să ne arate persoana potrivită, cea alături de care o să ne petrecem tot restul vieții și vom fi fericiți alături de ea, există însă anumite comportamente care ne fac să ne dăm seama dacă vrem să

facem pasul cel mare alături de persoana respectivă.

Bărbații, în general, caută anumite semne la partenera lor pentru a-și da seama dacă ea este aleasa. Citește în continuarea articolului care sunt cele 7 semne care îi arată unui bărbat dacă ești potrivită pentru el.

7 semne care îi arată unui bărbat dacă ești potrivită pentru el

Citește și: Ce îl face pe un bărbat să isi ia angajamentul față de tine. Cum se implică bărbații într-o relație

Cum știu bărbații că ea este aleasa
Cum știu bărbații că ea este aleasa[Sursa foto: pexels]

Vrea să vadă dacă ai sentimente intense pentru el

Într-o relație de cuplu armonioasă vorbim automat despre compatibilitatea și chimia dintre cei doi parteneri. De multe ori, chimia se simte încă de la prima interacțiune, dar compatibilitatea poate apărea pe parcursul relațiile.

Înainte ca un bărbat să facă pasul cel mare, acesta vrea să se asigure că între voi doi există compatibilitate și chimie.

Astfel, vrea să simtă că are sentimente intense pentru tine și că acestea la rândul lor sunt împărtășite.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se simte ca acasă cu tine

Cum știu bărbații că ea este aleasa
Cum știu bărbații că ea este aleasa[Sursa foto: pexels]

De obicei un bărbat caută într-o femeie sentimentul de „acasă”. De aceea, înainte să facă pasul cel mare alături de tine, vrea să fie sigur că se poate relaxa atunci când este în preajma ta, poate fi el însuși și că vă distrați foarte bine

împreună indiferent de activitatea pe care o faceți. Dacă vei îndeplini aceste condiții și îl vei face să se simtă confortabil oriunde s-ar afla atâta timp cât este cu tine, atunci tu poți fi aleasa.

Împărtășiți aceeași viziune asupra vieții

Înainte să iei decizia de a-ți petrece tot restul vieții alături de o persoană, este foarte important să îți dai seama dacă aveți aceeași viziune asupra vieții.

Poate că tu îți dorești copii, iar el nu, poate că el vrea să călătorească în jurul lumii, iar tu vrei să petreci o viață liniștită, cu un program de muncă fix și activități normale, care fac parte din rutina zilnică. Dacă este lucruri nu se potrivesc între voi doi, atunci o viață întreagă petrecută împreună ar fi un adevărat calvar pentru amândoi.

Împărtășiți aceleași valori

Pe lângă viziunea pe care o aveți asupra vieții, sunt foarte importante și valorile după care vă ghidați viața. Cu cât sunt mai apropiate, cu atât există mai multe șanse să fiți compatibili și să vă puteți petrece tot restul vieții împreună. În acest caz, putem să vorbim despre valori religioase, spirituale, valori legate de stilul de viață și de sănătate sau pur și simplu modul în care îți place să-ți petreci timpul liber.

Vă potriviți unul cu familia celuilalt

Oricât ne-ar plăcea nouă să spunem că de fapt ne petrecem viața alături de partener, nu alături de familia acestuia, ei bine, familia joacă un rol foarte important în luarea acestei decizii de a-ți petrece viața alături de o altă persoană. Este destul de important ca evenimentele importante pe care tu sau el vreți să le petreceți în familie să decurgă într-un mod normal, relaxat și armonios. De aceea, mulți bărbați înainte de a face marele pas, se vor asigura dacă se potrivesc cu familia ta, iar tu te potrivești cu familia lui.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

El se simte bine când este în preajma ta

Citește și: 9 semne incontestabile că este îndrăgostit de tine. Sfaturi pentru femei în relația de cuplu

Cum știu bărbații că ea este aleasa
Cum știu bărbații că ea este aleasa[Sursa foto: pexels]

Poate că acesta este cel mai important factor care îl poate face pe un bărbat să petreacă tot restul vieții alături de tine. Dacă el se simte bine în preajma ta, se simte încurajat, motivat, susținut, iar tu creezi un mediu optim pentru el în cadrul căruia se poate dezvolta, poate evolua și care îl inspiră, atunci mai mult ca sigur va alege să-i fi parteneră în această călătorie prin viață.

Ajuți la rezolvarea problemelor, nu le amplifici

Este foarte important ca fiecare dintre noi să înțelegem că viața este oricum grea. Astfel, orice persoană își va căuta o persoană care să o simplifice, în niciun caz să o facă mai grea decât este deja.

Așadar, trebuie să fii acea femeie care într-un moment tensionat sau când vă aflați într-un impas, să încerci pe cât posibil să aduci pacea, să găsești o soluție, o rezolvare a problemelor, ci nu să agravezi situația.

Cum știu bărbații că ea este aleasa
Cum știu bărbații că ea este aleasa[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

4 pași pentru a afla dacă te place. Sfaturi de întâlniri pentru femei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies