Cum te feresti de raceala? Iata ce tratamente naturale ai la indemana!

Cum te feresti de raceala? Iata ce tratamente naturale ai la indemana!
Cum te feresti de raceala? Iata ce tratamente naturale ai la indemana!

Vremea capricioasa duce la dublarea numarului pacientilor cu afectiuni respiratorii acute.

 

Domina rinitele, laringitele, faringitele, bronsitele, iar cei mai expusi sunt cei cu patologie respiratorie preexistenta, copiii si varstnicii, gravidele si cei cu imunitate scazuta. Infectiile respiratorii sunt favorizate de poluare si de suprasaturarea aerului cu vapori de apa (ceata matinala, furtuni).
“Pentru a preveni aceste probleme, este suficient sa respectati trei reguli simple: evitati stresul termic, nu neglijati regulile de igiena si evitati aglomeratiile.
Îmbracati-va adecvat temperaturii exterioare, nu tusiti si nu stranutati spre alte persoane, utilizati batista sau servetelele de unica folosinta, spalati mainile cu apa si sapun si nu duceti mana la gura, nas sau ochi dupa ce ati venit in contact cu cineva racit si evitati aglomeratiile”, recomanda conf. Univ. dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar urgente.
Sursa: ZiarulRing.ro

Domina rinitele, laringitele, faringitele, bronsitele, iar cei mai expusi sunt cei cu patologie respiratorie preexistenta, copiii si varstnicii, gravidele si cei cu imunitate scazuta.

Infectiile respiratorii sunt favorizate de poluare si de suprasaturarea aerului cu vapori de apa (ceata matinala, furtuni). 

“Pentru a preveni aceste probleme, este suficient sa respectati trei reguli simple: evitati stresul termic, nu neglijati regulile de igiena si evitati aglomeratiile. Îmbracati-va adecvat temperaturii exterioare, nu tusiti si nu stranutati spre alte persoane, utilizati batista sau servetelele de unica folosinta, spalati mainile cu apa si sapun si nu duceti mana la gura, nas sau ochi dupa ce ati venit in contact cu cineva racit si evitati aglomeratiile”, recomanda conf.
Univ. dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar urgente.

Sursa: ZiarulRing.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies