Cum te pot influenta premonitiile? Afla de la specialistul nostru!

Cum te pot influenta premonitiile? Afla de la specialistul nostru!
Cum te pot influenta premonitiile? Afla de la specialistul nostru!

Parapsihologul Alina Albert, invitata in emisiunea „Draga mea prietena” , a vorbit despre premonitii. E bine sa-ti asculti intuitia sau nu? Iata!

„Intotdeauna este bine sa-ti asculti intuitia pentru ca inainte sa asculti ceva trebuie sa stii ce este. Intuitia este acea cunoastere anticipata, care nu este mijlocita de un rationament clasic. Se intampla ca uneori sa nu-ti placa o persoana fara sa stii de ce anume de ce si, ulterior, poti avea o experienta neplacuta sau, din contra, o experienta placuta”, afirma Alina Albert.

Intuitia apartine naturii umane, ea nu este preponderent femeilor.

„Suntem construiti in asa fel incat mintea noastra este structurata extrem de complex. Femeile pot fi mai intuitive in anumite aspect, dar si barbatii se bazeaza pe intuitie”, adauga parapsihologul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Premonitiile te anunta asupra a ceea ce ti se va intampla tie sau apropiatilor.

Insa, de obicei, majoritatea oamenilor nu acorda atentie premonitiilor. „Ele sunt ca niste advertismente pe care le primim si nu au nicio legatura cu gandurile. In momentul in care ai inceput sa te gandesti, deja nu mai vorbim despre premonitii, ci despre niste anxietati, frici etc.”, subliniaza Alina Albert.

Premonitiile nu sunt doar negative, ci si pozitive. „Intuitia care tine de gratia divina functioneaza dincolo de orice rationament, oricat ar fi el de justificat.

Chiar daca e vorba de o premonitie negativa, nu te poti lasa coplesit de emotiile negative. Cel mai bine este sa-ti aduni energia, sa lasi gandurile rele la o parte si in cazul in care se intampla la un moment dat ceva rau, sa te poti adapta la o situatie problematica”, conchide specialistul.

##VIDEO1454##



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies