Cum te poți distra la petrecerea burlăcițelor

Cum te poți distra la petrecerea burlăcițelor
Cum te poți distra la petrecerea burlăcițelor

Atunci când pregătești petrecerea burlăcițelor, cea mai întâlnită modalitate este o ieșire în club.

Totuși, există și alte soluții, iar câteva propuneri interesante le vei găsi în rândurile ce urmează.

 

Propunerile sunt următoarele:

 

1. Mergeți la Spa - Este clar că organizarea unei nunți este un proces destul de solicitant, poate chiar stresant în anumite momente. Așa că o soluție pentru o petrecere a burlăcițelor poate fi și o vizită la Spa. Puțină relaxare împreună cu domnișoarele de onoare și celelalte prietene nu strică. Încercați un tratament complet, care să includă și saună, masaj terapeutic ori tratamente faciale. Atmosfera va fi cu siguranță relaxantă și distractivă. Prețul pentru un tratament la Spa pornește de la 150 RON în funcție de complexitate și de centrul la care veți merge.

 

 

2. Distrați-vă într-un cazinou - Atmosfera din cazinouri se potrivește cu o astfel de petrecere, din moment ce distracția este substantivul comun. Puteți face o vizită într-un cazinou pentru a vă încerca norocul la jocuri precum ruletă, blackjack ori păcănele. Cine știe, poate chiar mireasa va fi cea norocoasă și va pleca acasă cu o amintire frumoasă. Jocuri de cazinou sunt disponibile și în mediul online în cazul în care nu doriți să mergeți neapărat într-o locație. Veți avea disponibile mult mai multe jocuri, varietatea fiind de-a dreptul impresionantă. În plus, există și posibilitatea să jucați cu dealer live, astfel că senzația va fi apropiată de cea dintr-un cazinou terestru.

 

 

3. O petrecere în pijamale - Una dintre cele mai întâlnite moduri în care poți organiza o petrecere a burlăcițelor. În plus, este una care nu va fi foarte costisitoare. Invită-ți prietenele și distrați-vă la o petrecere în pijamale în timp ce comandați pizza sau altă mâncare, faceți planuri, depănați amintiri și vă distrați. În plus, pentru a adăuga un ingredient inedit puteți organiza petrecerea în pijamale la un hotel. Iar multe hoteluri au și centre Spa, astfel că puteți continua petrecerea a doua zi la Spa.

 

4. Plecați într-un city break - Și aceasta este una dintre modalitățile ideale pentru a organiza o petrecere a burlăcițelor. Ce poate suna mai frumos decât o petrecere care să țină câteva zile, într-un oraș străin sau poate chiar o țară nouă? Printre cele mai populare orașe din Europa în care să mergeți pentru o petrecere a burlăcițelor sunt Praga, Budapesta, Amsterdam, Barcelona, Berlin și Dublin. Distracția este garantată și veți avea foarte multe lucruri de făcut și de vizitat.

 

5. Degustare de vinuri - Vinul face parte din "recuzita" multor petreceri de burlăcițe, dar puteți să mergeți și mai departe. Să faceți petrecerea la o degustare de vinuri. În marile orașe din România sunt foarte multe locuri în care puteți organiza chiar și degustări private. Chiar și la anumite restaurante se poate face o degustare, chiar dacă nu e trecută în meniu. Mai mult, puteți avea propriul somelier privat care vă va recomanda soiuri alese. Cu siguranță atmosfera va fi una veselă după o degustare de vinuri.

 

6. Seară de karaoke - Și o astfel de activitate poate fi distractivă. Poți trăi un moment de glorie alături de domnișoarele de onoare într-un pub sau într-un club de karaoke. Frumos ar fi ca în jur să fie și oameni străini, care vor intra cu siguranță în atmosfera petrecerii și vă vor încuraja. După karaoke puteți să mergeți într-un pub sau la restaurant să mâncați ceva și să vă amuzați pe seama clipelor trăite anterior.

 

7. Dați petrecere pe o barcă privată - Dacă vrei să organizezi petrecerea burlăcițelor în sezonul cald, o idee ar fi să dați o petrecere pe o barcă privată. În stațiunile de pe litoralul românesc vei găsi cu siguranță bărci disponibile pentru o astfel de activitate. În funcție de cât doriți să stați pe barca, prețul pornește de la câteva sute de lei. E recomandat să luați cu voi câteva pahare și prosecco pentru a avea o senzație și mai plăcută când sunteți pe mare.

 

8. Dormiți o noapte cu cortul - O activitate interesantă și plăcută, care vă va reconecta cu natura și vă aduce un plus de distracție. Puteți încerca să dormiți cu cortul la munte, la mare sau în Delta Dunării, în zonele special amenajate. Dacă în zonă este permis, puteți face și un foc de tabără controlat. Puteți asculta muzică, sta la povești, iar în cursul zilei să pregătiți un picnic. Cu siguranță veți avea subiecte de discuție, iar mediul în care vă veți afla va face ca totul să fie și mai interesant.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies