Cum ține Damian Drăghici postul Paștelui. Artistul a explicat procesul drastic pe care îl urmează „Primele 3 zile fără nimic, apă sau mâncare.”

Cum ține Damian Drăghici postul Paștelui.  Artistul a explicat procesul drastic pe care îl urmează „Primele 3 zile fără nimic, apă sau mâncare.”
Cum ține Damian Drăghici postul Paștelui. Artistul a explicat procesul drastic pe care îl urmează „Primele 3 zile fără nimic, apă sau mâncare.”

Damian Drăghici a vorbit despre perioada postului.

Damian Drăghici, îndrăgitul și cunoscutul artist, a povestit despre perioada postului, în cadrul emisiunii realizată de Cătălin Măruță și a explicat cum reușește acesta să ducă la bun sfârșit cele 40 de zile din  cel mai mare post peste ani. Este a șasea oară când face acest lucru, iar analizele lui ies perfect de fiecare dată. În prima săptămâna acesta  ține post negru, ca mai apoi să se abțină de la carne, lapte și ouă, iar ultima săptămână, de asemenea, ține post negru. 

„Am ținut acum, în timpul Postului Mare, de pe 14 pe 21, primele 7 zile post negru, apoi post, iar ultima săptămâna va fi post negru. Primele 3 zile fără nimic, apă sau mâncare. O săptămână până joia viitoare, apoi ultimele 3 zile fructe și legume, ca să pot să mănânc de Paște. Asta este a 6-a oară. Inițial, când te duci și faci analizele, pentru cei care vor să facă singuri, trebuie să iasă colesterolul puțin mai sus, asta pentru că organismul își folosește propria grăsime și după două săptămâni se reglează.
În prima săptămână nuci, apoi mâncare de humus, lucruri vegane. Totul e foarte bine. Am 54, undeva la 36 de ani (nr. În analize). Ca spirit și ca minte am undeva la 15 ani.”,
a spus Damian Drăghici.

Care sunt beneficiile postului negru pentru Damian Drăghici

Citește și: Damian Drăghici a vorbit deschis despre timpul pe care l-a petrecut în Grecia, la începutul carierei sale muzicale: „Acolo am început să cerșesc. Cântam cu naiul pe la mese.”

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Damian Drăghici, lecție impresionantă de viață! Artistul a vorbit despre momentele grele din viața sa: „Momentele grele sunt cele care te învață lucruri incredibile.”

Nu este prima dată când artistul ține post negru, astfel că acesta a vorbit, în cadrul unei alte emisiuni, despre beneficiile acestuia asupra organismului său.

În primul rând, am slăbit. Este adevărat că pierzi și masă musculară. Beneficiile sunt așa: slăbești, ai stare incredibilă și energia este incredibilă, după 36 de ore începe autofagia. Eu nu sunt un specialist în posturi, dar am ținut, mi-a fost benefic. Începe autofagia, corpul își mănâncă celulele bolnave. În afară de asta, energia foarte bună, mi s-a curățat tenul. Îmi este foarte bine din punct de vedere energetic.
Scaune nu ai în timpul postului. Ai nevoie de una sau două, sau mai multe clisme, ca să nu te doară capul pentru că toxinele merg la cap și te doare capul.”
, a mai spus artistul.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Damian Drăghici
Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Damian Drăghici, lecție impresionantă de viață! Artistul a vorbit despre momentele grele din viața sa! „Momentele grele sunt cele care te învață lucruri incredibile.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies