Cum tratam unghiile dupa tratamentul cu gel

Cum tratam unghiile dupa tratamentul cu gel
Cum tratam unghiile dupa tratamentul cu gel

Dupa ce te hotarasti sa renunti la machiura cu gel, unghiile tale vor fi mult mai slabite o perioada. De aceea este important sa le îngrijesti într-un mod corespunzator si sa le acorzi toata atentia. S-ar putea sa nu te astepti sa fie atat de fragile, asa ca cel mai bine este sa te pregatesti psihic dinainte.

Primul pas pentru îngrijirea corespunzatoare este sa renunti la pila de unghii. Cel mai probabil, nici nu o vei putea suporta. Dar în cazul în care vei putea si te va tenta, tine minte ca nu vei face decat sa slabesti unghiile si mai mult. Renunta la oja si lac de unghii pentru o perioada. Unghiile au te timp pentru a se reface. În locul lacului, poti folosi un tratament de întarire care sa contina biotina sau vitamina E.

Acestea hidrateaza si ajuta din plin la procesul de recuperare.

Incearca sa le pastrezi scurte. Fiind foarte fragile, unghiile se vor rupe mai des si se vor exfolia. Taie-le scurt pana ce vezi ca se întaresc si devin mai puternice. Cand vei începe sa folosesti pila, asigura-te ca le pilezi într-o singura directie.

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Remediul natural care te scapa de negi, peste noapte

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies