Cum tratezi micozele unghiilor! Iata un remediu minune

Cum tratezi micozele unghiilor! Iata un remediu minune
Cum tratezi micozele unghiilor! Iata un remediu minune

Ciupercile patogene iti pot ataca unghiile picioarelor sau ale mainilor, provocand boala numita onicomicoza. Ele pot sa fie tratate natural.

Referitor la tratamentul onicomicozelor este bine ca bolnavul sa stie ca el dureaza mult timp. Vindecarea necesita de cele mai multe ori intre 6 si 12 luni de tratament, in cazurile provocate de dermatofiti, numai la indicatia si sub supravegherea medicului. Uneori este utila si extirparea chirurgicala a unghiei.

Atunci cand leziunile sunt determinate de Candida, tratamentul este local, cu diferite medicamente antimicotice, cum ar fi Clotrimazol, dar numai cu recomandarea medicului.



Bolnavul va trebui sa-si fereasca mainile de umezeala cel putin 2-3 luni, cat dureaza tratamentul, in acest timp folosind, pentru ocupatiile menajere, un rand de manusi de bumbac si, pe deasupra, manusi de menaj.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies