Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil! „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine! Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”

Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil! „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine! Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”
Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil! „Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine! Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi.”

Omul de afaceri are standarde ridicate în privința femeilor.

Serghei Mizil a fost recent invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, acolo unde a spus cum trebuie să arate femeia potrivită pentru el. Din punct de vedere sentimental, omul de afaceri este căsătorit cu Cora Mizil, care este o prezență discretă în showbizul românesc. Cu toate acestea, soția afaceristului nu își arată deloc vârsta, având un aspect demn de invidiat, la cei 63 de ani ai săi.

Serghei Mizil își dorește în preajma sa o femeie îngrijită

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil
Serghei Mizil și soția sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce relație are Serghei Mizil cu fiicele sale? „Eu le-am ajutat cu case. La fiecare vilă, mașini și tot ce au nevoie. Eu zic că un părinte trebuie să aibă grijă de copiii lui.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Atunci când vine vorba de așteptările pe care le are de la partenera sa, omul de afaceri își dorește ca aceasta să se preocupe de aspectul său fizic.

Din punctul meu de vedere, o femeie trebuie să se îngrijească tot timpul, să facă sport și eu le-am dat sfat fetelor mele să fie pe banii lor, să nu atârne la fraier. Să fie stăpâne pe banii lor.

O femeie trebuie tot timpul să se întrețină. Eu sunt de acord să îți faci o înfrumusețare, dar să nu exagerezi. Să îți faci o corectură. Nici în halul ăla, să te duci în partea cealaltă. O femeie, ca să arate bine, din punctul meu de vedere, nu îmi plac grasele și să fie îngrijite. Mie îmi plac femeile îngrijite, nu să fie gospodine. Eu nu am acceptat niciodată ca nevasta mea să gătească sau să facă curățenie.
Femeia nu trebuie să miroasă a cartofi
.”, a declarat afaceristul.

Serghei Mizil, un bărbat sensibil

Cum trebuie să arate o femeie potrivită pentru Serghei Mizil
Serghei Mizil[Sursa foto: Facebook]

În ciuda așteptărilor, Serghei Mizil a dezvăluit că este o persoană sensibilă, care se emoționează de fiecare dată când vine vorba de copii.  

Sunt sensibil, în primul rând pentru că sunt artist, nu poți să fii artist dacă nu ești așa.

Am anumite sensibilități. De exemplu cu copiii, sunt disperat cu copiii, nu pot să văd nicio scenă cu copii sau mă impresionează orice chestie care e legată de copii, de amărâți, de boală. La oameni mai mari, mai puțin.”, a mai spus Serghei Mizil.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Fiicele Gabrielei Cristea, criticate în mediul online! Cum a răspuns vedeta? „Îmi pieptăn fetele de vreo 3 ori pe zi, în fiecare zi, per bucată! Le las să aleagă cu ce vor să se îmbrace.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies