Cum trebuie să lupți împotriva coronavirusului? Sfaturi de la Adina Alberts!

Cum trebuie să lupți împotriva Coronavirus. Sfaturi de la Adina Alberts
Cum trebuie să lupți împotriva Coronavirus. Sfaturi de la Adina Alberts

Medicul Adina Alberts a ținut să se implice în campania de informare a cetățenilor privind Coronavirus și a oferit câteva sfaturi prețioase românilor.

Adina Alberts a oferit șapte sfaturi și o atenționare tuturor românilor îngrijorați de modul rapid în care se răspândește Coronavirusul. 

Sfaturile date de Adina Alberts împotriva Coronavirus

„CUM NE PREGĂTIM SĂ DAM NAS ÎN NAS CU CORONAVIRUSUL!?

Pentru că nu ştim cât vă dura această situație de autoizolare, e bine să avem plan de acțiune pentru momentul în care trebuie să ieşim din casă şi să cumpărăm alimente şi cele necesare traiului de zi cu zi.

Iată care este modul, în 5 paşi simpli, prin care puteți să evitați contactarea virusului atunci când mergeți într-un supermarket:

1. Luați la dvs cardul bancar, şervețele dezinfectante, mască, manuşi de plastic;

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

2. Lăsăți copiii acasă, nu mai este SAFE să vă bucurați împreunã de shopping;

3. Vă puneți masca şi manuşile imediat ce intrați în magazin. Acele cărucioare metalice pot deveni foarte periculoase în vârf de epidemie, pentru că trec din mână în mână;

4. Manipulați căruciorul şi produsele doar cu mănuși, faceți inclusiv plata cu mânuşile pe mâini;

5. La mașină, încarcați produsele în portbagaj, puneți căruțul la loc dacă e cazul, şi abia apoi scoateți mănușile, tragându-le pe dos; aruncați-le imediat la coș.

6. Acasă aveți grijă că toate produsele pe care le-ați cumpărat, să le spălați sub jet de apă la 40 grade Celsius, cu săpun de vase, toate ambalajele, legumele, fructele, TOT.
Abia apoi le puneți în dulapuri sau în frigider.

7. Ce nu poate fi spălat, puneți-le în lumina UV pentru 4-5 minute. Gășiți în comerț lămpi UV-C de uz casnic, manuale, mobile sau pur şi simplu becuri UV-C, pe care să le puneți la o veioză pe care o aveți în casă.

Atenție!!! Nu stați în lumina UV a acestor lampi, şi nu priviți către lumina UV-C. Aceste dispozitive se folosesc punctual, nu mai mult de câteva minute, direcționând fasciculul luminos către zonele pe care vrem să le sterilizam!

În clipul atașat aveți maniera în care trebuie să utilizați corect mănușile!

Multa sănătate!”, a fost mesajul postat pe pagina personala de Adina Alberts. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Mesajul disperat al unei românce din Italia! E în "zona roşie" şi imploră...Uite prin ce trece în aceste momente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies