Cum va fi vremea: Meteorologii anunta ce se intampla dupa vremea neobisnuit de calda

Cum va fi vremea: Meteorologii anunta ce se intampla dupa vremea neobisnuit de calda
Cum va fi vremea: Meteorologii anunta ce se intampla dupa vremea neobisnuit de calda

Meteorologii au publicat prognoza pentru zilele urmatoare.

Vremea va fi in general frumoasa şi mai calda pentru aceasta data in majoritatea zonelor tarii. Marţi, in regiunile vestice, nord-vestice, precum şi in zona de munte aferenta, pe parcursul zilei, vor fi innorari şi pe arii restranse ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. In rest, cerul va fi variabil.

Vantul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 şi 25 de grade, mai scazute pe litoral, unde vor fi intre 11 şi 15 grade, iar cele minime intre 0 grade in depresiunile Carpatilor Orientali şi 13 grade in Dealurile de

Vest. Dimineata şi noaptea, indeosebi in sud-estul tarii, pe arii restranse va fi ceata.

Cum va fi vremea MIERCURI, 11 APRILIE

Vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii relativ restranse la munte si izolat in celelalte regiuni, cu precadere in cele sud-vestice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si in zona montana aferenta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, mai coborate pe litoral, intre 12 si 14 grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase in special din est si sud-est, pe spatii mici va fi ceata.

Cum va fi vremea JOI, 12 APRILIE

Temperatura aerului va creste, in cea mai mare parte a tarii, astfel incat vremea va deveni deosebit de calda, in regiunile intracarpatice. Maximele vor avea valori de la 13...15 grade pe litoral, pana spre 27 de grade, izolat in vest, nord-vest si centru, iar minimele, in general, intre 5 si 15 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si descarcari electrice- ziua, pe arii restranse in zonele montane, iar noaptea local in vest si sud-vest.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare, mai ales in a doua parte a intervalului, in Banat, Crisana si partial in Transilvania si Maramures, precum si la munte, in special pe crestele Muntilor Banatului si ale Carpatilor Meridionali. Dimineata si noaptea, cu precadere in sud si sud-est, pe spatii mici va fi ceata.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Camelia Patrascanu pentru Saptamana Lumina. Ziua de luni incepe cu probleme pentru doua zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies