Cum vor arăta vedetele noastre la bătrânețe

Cum vor arăta vedetele noastre la bătrânețe
Cum vor arăta vedetele noastre la bătrânețe

În ultima perioadă s-a creat o adevărată isterie în mediul online datorită aplicației FaceApp care, printre alte funcții, oferă utilizatorului posibilitatea de a-și îmbătrâni chipul.

FaceApp este o aplicație creată de o companie din Rusia care foloseşte inteligenţa artificială pentru a scana feţe și a le transforma în funcție de preferințele utilizatorului. Practic, FaceApp se folosește de „reţele neurale pentru a face modificări pe feţele dintr-o fotografie în timp ce le păstrează foto-realismul”, conform declarației fondatorului, Yaroslav Goncharov.

FaceApp a devenit virală şi în România şi se află pe primul loc în peste alte 20 de ţări în topul celor mai descărcate aplicaţii pentru iPhone.

Conform digi24.ro, peste 700.000 de utilizatori o descarcă în fiecare zi.

Citeste si: Cum să prepari o îngheţată delicioasă la tine acasă. 4 rețete fabuloase pe care le vei pregăti rapid!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: De ce trebuie NEAPARAT să ai o pisică! Răspunsul te va șoca!

Citeste si: Cartofi prăjiţi ca la restaurant la tine acasă. Ce făceai greșit până acum

Ne-am gândit să glumim și noi și să ne folosim de această ingenioasă aplicație, FaceApp, pentru a proiecta în viitorul îndepărtat câteva dintre vedetele autohtone care știm că vor răspunde pozitiv la inițiativa noastră și nu ne vor critica pentru îndrăzneală.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

ȘOC! Simina se căsătorește cu Alex Zănoagă! ”I-am cunoscut pe părinții bărbatului meu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies