Cunoscut artist din România, ucis chiar de către concubina lui. Cadavrul a fost găsit abia după 4 zile

Cunoscut artist din România, ucis chiar de către concubina lui. Cadavrul a fost găsit abia după 4 zile
Cunoscut artist din România, ucis chiar de către concubina lui. Cadavrul a fost găsit abia după 4 zile

Trupa Compact parcă a fost urmărită de ghinion. Decesul solistului Leo Iorga a amintit și de alte momente cumplite prin care a trecut formația de-a lungul anilor.

Emil Laghia, chitaristul trupei Compact, a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Tulcea. Bărbatul a fost ucis chir de concubina lui, Elena Ignat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Deși erau împreună de 19 ani, relația lor a fost una tumultoasă, cu multe scandaluri.
În noapta fatidică, femeia a povestit că a consumat alcool împrenuă cu Emil Laghia, moment în care s-a și iscat un scandal uriaș între cei doi. La un moment dat, femeia a lua un cuțit pentru a pregăti un sandviș.

Într-un acces de furie, iubita lui Emil s-a întors și i-a înfipt cuțitul în piept. Artistul s-a prăbușit în hol și a sângerat pânâ la moarte.Femeia și-a terminat sandvișul și a continuat să bea vin până a adormit.
Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit abia după patru zile.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfâșietor! Un băiețel de doar doi anişori a scăpat de la moarte după ce tatăl i-a spintecat mama, apoi și-a pus ștreangul de gât! E halucinant ce a urmat în casa groazei...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies