Cunoscuta bucătăreasă Jamila a avut coronavirus! Primele declarații: „Îmi era groază”

Jamila are coronavirus
Bucătăreasa Jamila are coronavirus

Tânăra a dezvăluit în ce stare de află acum și de ce a decis să facă publică această problemă, după ce zile întregi a ținut totul ascuns.

Vești cumplite pentru fanii celebrei Jamila. Cunoscuta creatoare de conținut online Jamilla are coronavirus. Considerată cea mai urmărită bucătărească din România are Covid-19.

Jamila a rupt tăcerea și a povestit cum s-a infectat cu noul coronavirus, dar și cum se simte acum.

„Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19.

Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.

Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simţeam ca intr-un vis urat care părea să nu se termine.

Jamila are coronavirus
Jamila are coronavirus buletin de analize[Sursa foto: Facebook]

A urmat apoi o cursa cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanța. Pe scurt, a fost o perioadă extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui”, a scris Jamilla.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În plus, aceasta a dezvăluit și de ce nu a vrut ca lumea să știe că este infectată.

Citeste si: Celebra Jamila, femeia care face senzatie pe youtube cu retetele ei, si-a anuntat fanii ca o perioada va lipsi! "Promitem ca nu ca va vom lasa sa asteptati prea mult"

Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și vă voi spune de ce.", a scris Jamila pe Facebook.

De ce s-a hotărât să vorbească

„În primul rând, am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau ca oamenii să înțeleagă că nu e o rușine.

Oricine se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid ca pe niște ciumaţi, pentru că nu e cazul. După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infecta alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în râs acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citeste si: FOTO & VIDEO! Iat-o pe celebra Jamila, femeia care face senzatie pe youtube cu retetele ei! Cum arata pe vremea in care in filmari apareau doar mainile sale

Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infecta și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea.

Din fericire, noi nu am infectat pe nimeni altcineva. Este foarte important să ne protejăm și da, să purtăm masca care a devenit cel mai urât obiect în perioada aceasta. Masca purtată corect ne ajută să nu răspândim virusul, deci să nu-i infectăm și pe alții.", a mai scris bucătăreasa care în urmă cu trei ani și-a anunțat fanii că va lipsi o perioadă de pe Youtube.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies