Cupa menstruala, o noua metoda eficienta si confortabila pentru zilele delicate! Cum se foloseste corect

Cupa menstruala, o noua metoda eficienta si confortabila pentru zilele delicate! Cum se foloseste corect
Cupa menstruala, o noua metoda eficienta si confortabila pentru zilele delicate! Cum se foloseste corect

Perioada delicata a lunii este pentru majoritatea femeilor o adevarata corvoada, din mai multe motive. Unele dintre acestea au probleme cu durerile, altele nu sunt multumite de eficienta produselor de igiena feminina existente pe piata.

Cupa menstruala este un nou produs inovator, dar care nu este inca foarte cunoscut. Aceasta cupa este de fapt un dispozitiv din silicon medicinal, de forma unui clopotel, care se insereaza in vagin in timpul menstruatiei si colecteaza sangele eliminat.

In ciuda aparentelor, cupa menstruala este foarte usor de folosit si este foarte eficienta, trebuie doar sa o utilizezi in mod corect. Acest dispozitiv colecteaza mai mult sange decat un absorbant sau un tampon obisnuit si poate fi tinuta in vagin pana la 12 ore fara riscul de a pata lenjeria intima sau a provoca infectii.



Un alt avantaj este cel economic. O cupa costa aproximativ 100 de lei, dar costul ei se amortizeaza in timp, pentru ca poti folosi ani buni. Tot ce trebuie sa faci este sa o speli foarte bine dupa fiecare utilizare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sursa: healthandcare.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies