Cuplu casatorit cu locuinte separate. Afla cum mentii iubirea vie si cum functioneaza o astfel de relatie!

Cuplu casatorit cu locuinte separate. Afla cum mentii iubirea vie si cum functioneaza o astfel de relatie!
Cuplu casatorit cu locuinte separate. Afla cum mentii iubirea vie si cum functioneaza o astfel de relatie!

Casatoriile in care partenerii locuiesc separat se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare.

Fara sa fie influentate de alegerile in cariera sau de situatia financiara, unele cupluri aleg sa traiasca in locuinte separate.

Persoanele care aleg sa locuiasca separat chiar si dupa casatorie sunt cei care constientizeaza ce este mai bine pentru casnicie, fara sa simta nevoia sa isi demonstreze angajamentul prin a se muta in aceeasi casa, potrivit Rhobertei Shaler, specialist in relatii, pentru „YourTango”.

Acest curent a carei popularitate a crescut in ultima vreme se adreseaza in special partenerilor care se cunosc bine unul pe celalalt, si-au delimitat valorile, prioritatile si viziunile personale asupra vietii, se simt confortabil

cu a petrece timp singuri, isi doresc ce e mai bun pentru ei si sunt constienti ca acest stil de viata modern este cea mai buna modalitate de a pastra sentimentele vii.

Situatiile in care cuplurile casatorite aleg sa locuiasca separat variaza. De exemplu, unele cupluri aleg sa locuiasca separat, dar in acelasi cartier. Copiii au spatiul lor in ambele case, iar in fiecare saptamana sotii trebuie sa se bucure de timp singuri, in cuplu, fara copii.


Intr-un scenariu diferit, cuplul nu are copii, iar cei doi locuiesc in case diferite si dorm impreuna de patru ori pe saptamana. Sunt tot timpul disponibili unul pentru celalalt, fara a locui in aceeasi casa.

„Cheia este sa descoperiti ce fel de aranjament functioneaza pentru voi, iar acest lucru necesita timp de gandire, sinceritate si curaj. Acest stil de viata nu trebuie insa folosit ca o scuza de a rezolva problemele care apar intr-o casnicie.
Profesia mea mi-a adus in cale multe cupluri care se certau frecvent din fel si fel de motive, de la mancare, la bani. Nu aveau nevoie decat de spatiu”
, precizeaza Rhoberta Shaler.

Cuplurile potrivite pentru o casnicie „la distanta” sunt, de obicei, formate din persoane care au mare nevoie de spatiu personal, timp si liniste, cu programe foarte diferite si care au avut in trecut relatii foarte posesive.


Citeste continuarea pe: www.adevarul.ro



Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies