Cuplul care se desparte la Puterea dragostei, ediția din 3 ianuarie 2022! Blondina a răbufnit: „Ești degeaba!”

Puterea dragostei
Puterea dragostei

Ediția de luni a emisiunii matrimoniale vine cu noi surprize pentru telespectatori! Un cuplu pune capăt poveștii de dragoste!

Noua ediție a emisiunii matrimoniale de la Kanal D este decisivă pentru mai multe cupluri care s-au format deja în casa dragostei din Turcia. Dicuțiile aprinse apar și între concurenții care au dat semne până la acest moment că ar putea construi, cu partenerii, povești incredibile de dragoste!

„Nu mai vreau nimic cu tine, că nu faci nimic, ești degeaba. Stai acolo pe canapea...”, este doar una dintre replicile pe care o concurentă i le-a adresat deja fostului ei iubit. 

Ediția din 3 ianuarie 2022 a reality-show-ului Puterea Dragostei poate fi urmărită între orele 11:00 și 12:00 și între orele 17:00 și 19:00, atât Live, la TV, doar la Kanal D, cât și Live Stream Online, pe site-ul kanald.ro.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmărită Live Stream Online la adresa  https://www.kanald.ro/live.html, ce poate fi accesată de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

 

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea dragostei, primele detalii despre nunta cu Sendo, iubitul ei: „Urmează”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cuplul care se desparte la Puterea dragostei, ediția din 3 ianuarie 2022!
Cuplul care se desparte la Puterea dragostei, ediția din 3 ianuarie 2022![Sursa foto: Captură YouTube]

Show-ul se mută din Istanbul la București!

Sezonul cu număr cinci vine cu schimbări majore! Emisiunea fenomen de la Kanal D se va muta din Turcia, Istanbul, în România, la București.

Celebrul show se află acum la cel de-al patrulea sezon, primele două fiind prezentate de îndrăgita prezentatoare TV Andreea Mantea, iar următoarele două de către fosta concurentă a emisiunii de modă „Bravo, ai stil!”, Cristina Dorobanțu.

În sezonul patru al emisiunii matrimoniale s-au format câteva cupluri, însă rămâne de văzut dacă vor dori să își continue poveștile de dragoste și după ce se va încheia. În sezonul cu numărul trei, câștigat de Alexandra Cărare și Cristian Marinescu, a făcut parte și Radu, concurentul care se află în casa Puterea Dragostei și în sezonul cu numărul 4.

Tânărul și-a făcut relație, dar este încontinuu în conflict atât cu iubita lui, cât și cu alți concurenți.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, din nou împreună cu Radu Căpățîna! Blondina vrea și un bebeluș: „Aștept acest moment!”

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei
Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Casting-ul pentru cel de al cincilea sezon s-a deschis deja, astfel că persoanele care au vârsta de peste 18 ani se pot înscrie pe adresa  casting.kanald.ro

Reality-show-ul Puterea Dragostei face parte din  programul postului TV Kanal D  și poate fi urmărit atât la TV, cât și pe site de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică de la 16:00 și 19:00.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, oficial despărțiți! Ce a declarat tânărul: „Crede că mă duc și o înșel”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies