Cuplul momentului din muzica vor face doua nunti mari, cu traditii inedite! ”Vom avea multe perechi de nasi”

Cuplul momentului din muzica vor face doua nunti mari, cu traditii inedite! ”Vom avea multe perechi de nasi”
Cuplul momentului din muzica vor face doua nunti mari, cu traditii inedite! ”Vom avea multe perechi de nasi”

Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman sunt doi tineri frumoşi, talentaţi, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Au cucerit publicul cu iubirea si vocea lor, iar acum se pregatesc de nunta.

 

De când s-au văzut prima oară şi-au dat seama că sunt suflete pereche, iar la doar nouă luni de relaţie, aceştia s-au mutat împreună. Au simţit că sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar până la pasul cel mare nu a mai fost decât un pas.

La scurt timp, Andrada a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naştere, iar anul ce urmează, în 2019, vor face două nunţi! Da! Nu este o glumă! Vor face o nuntă la Satu Mare, de unde provine artista, şi una la Bistriţa Năsăud. 

 

Artista a dezvaluit motivul pentru care s-au decis sa faca doua nunti mari, unde vor avea si mai multe perechi de nasi: "Am hotărât sa facem doua nunţi fiindcă ne respectam familiile şi tradiţiile.

Vor fi doua nunţi mari, in fiecare parte vor fi in jur de 500 de persoane. Va fi diferit fata de cum e obişnuita toată lumea, la Satu Mare vor fi 4 perechi de naşi, cei din partea mea doar, iar la Şanţ, judeţul Bistrita Năsăud, de unde vine viitorul meu soţ, este o tradiţie cu naşii. Nasii de-obicei depăsesc chiar şi numărul 10. Încă nu ştiu sa va spun exact câţi vor fi, dar destul de mulţi.
Aşadar vom avea mulţi naşi! Am hotărât sa le stabilim joia de altfel, fiindcă avem foarte mulţi prieteni şi colegi din domeniul nostru, iarăşi de altfel avem nunţi programate in fiecare Weekend! Vor cânta mai mulţi artişti, asta este surpriza!", ne-a dezvaluit Andrada Bârsăuan.

 

Cei doi s-au cunoscut, in urma cu mai bine de doi ani, la nunta unei colege de scena, dupa 3 luni s-au reintalnit la un eveniment, iar de atunci traiesc o frumoasa poveste de dragoste.

"Eu şi Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost sa cântam impreuna la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipa. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu sa cant la o seara organizata de folclor in Cluj Napoca, unde el impreuna cu colegi de cântec au venit ca invitaţi... şi cea mai amuzanta faza din toată povestea începutului nostru a fost ca eu cântam iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacsis.
După seara aceea avea postări cu mine pe o reţea de socializare şi îndrăzneaţa bineînţeles i-am scris, îmi place de domnişoara cantereata, şi aşa a sărit scânteia noastră, in urma cu aproape 2 ani.", ne-a declarat Andrada Bârsăuan despre cum si-a cunoscut viitorul sot, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop URANIA pentru VARA 2018. Doua zodii vor fi coplesite de PROBLEME! Momentele grele ii vor lua prin surprindere pe acesti nativi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies