Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă!

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă.
Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă.

Există câteva combinații de zodii care, oricând de mult ar încerca, ajung inevitabil la ceartă. Acestea pur și simplu nu se pot înțelege, întrucât sunt predestinate către ceartă.

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă. Există câteva combinații de zodii care, oricând de mult ar încerca, ajung inevitabil la ceartă. Acestea pur și simplu nu se pot înțelege, întrucât sunt predestinate către ceartă.

Daca te nimerești în această situație și încerci să remediezi problema, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să vorbești deschis despre lucrurile care vă apasă.

Încearcă să asculți și să te pui în pielea partenerului tău.

Orice relație are nevoie de comunicare intensivă și dacă nu aveți parte de suficientă, vă veți găsi mereu în defensivă, iar lucrurile se vor agrava. Unele zodii chiar nu se pot înțelege. Află de la noi din ce cauză și poate reușești să faci ceva în acest sens.

Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă.
Cupluri de zodii care se ceartă non-stop! Compatibilitatea lor este minimă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Berbec și capricorn  

Berbecul este renumit pentru lipsa lui de răbdare și pentru impulsivitatea exagerată pe care o afișează în diverse situații. Capricornul este recunoscut pentru gândirea și personalitatea sa rezervată. Capricornul are tendința de a aborda problemele dintr-o perspectivă sensibilă, în timp ce Berbecul este o fire directă și din topor. Acest aspect îl face pe Capricorn în timp să se închidă în el și să blocheze comunicarea.

Taur și vărsător

Taurul este recunoscut pentru abordarea sa tradițională, în mod special când vine vorba de dragoste, preferând să abordeze subiecte complexe încă de la început. Vărsătorul în schimb nu prea agreează să trăiască după regulile societății, preferând să ia lucrurile așa cum vin. Această incompatibilitate de abordare a unei relații de cuplu generează foarte multe certuri.

Gemeni și pești   

Gemenii pot fi destul de instabili, agitați și cu tendința de a trata totul foarte degajat, cu o relaxare atât de pregnantă încât poate supăra. Peștii preferă conversațiile serioase și pun foarte mult suflet atunci când argumentează. Această incompatibilitate poate duce la distanțare emoțională.

Rac și balanță

Racul este zodia cea mai loială și devotată în relațiile sale. Abordează totul însă cu o maturitate superioară și știe că certurile, într-un anumit grad, sunt normale într-o relație.

Balanța caută perfecțiunea întruchipată și analizează foarte mult înainte de a duce relația la un alt nivel. Implicarea intensă a racului și abordarea calculată a balanței duc inevitabil la multe certuri.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Sfatul zilei de astăzi, luni 23 noiembrie 2020. Scorpionii încep o nouă viață

Leu și scorpion  

Sunt două zodii extrem de intense și puternice, dar cu viziuni complet diferite. Când pui laolaltă două energii puternice, vei avea parte de explozii foarte mari.

Fecioara și săgetător

Fecioara este o fire foarte practică, în toate aspectele vieții sale, organizează liniștită lucrurile și apoi execută ca atare.

Săgetătorul, una din cele mai puternice zodii, nu poate să vină decât cu propriile sale reguli, care dau peste cap viața fecioarei. Fecioara tace și ascultă, până când nu mai poate și cedează.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies