Cură de slăbire cu fulgi de porumb. Slăbește rapid 4-6 kilograme în 14 zile

Cură de slăbire cu fulgi de porumb. Slăbește rapid 4-6 kilograme în 14 zile
Cură de slăbire cu fulgi de porumb. Slăbește rapid 4-6 kilograme în 14 zile

O altă cură de slăbire numai bună de urmat este reprezentată de cea cu fulgi de porumb. Știați că puteți slăbi între 4-6 kilograme cu ajutorul acesteia?

Aflați din rândurile următoare în ce constă mai exact cura de slăbire cu fulgi de porumb, care sunt beneficiile acesteia, dar și câteva recomandări cu privire la modul în care ar trebui ținută. În plus, descoperiți și planul acestei cure de slăbire cu fulgi de porumb, pe care trebuie să îl urmați timp de 2 săptămâni, pentru a avea parte de rezultatele dorite.

 

Cura de slăbire cu fulgi de porumb

Această cură de slăbire cu fulgi de porumb este una dintre cele mai ușor de urmat cure, ținând cont că nu sunt impuse anumite reguli greu de respectat. Aspect esențial în momentul în care vă doriți să urmați un program de slăbire care să ofere rezultate.

Iar pentru ca aceste rezultate să își facă simțită prezența și pentru a nu te abate de la plan, alimentele consumate trebuie să fie pe cât se poate de diversificate, gustoase și hrănitoare.

Trebuie să țineți cont totuși ca aceste alimente pe care le veți consuma, să fie în cantități echilibrate de fiecare dată.

beneficiile fulgilor de porumb

Citeste si: Dieta lui chef FLORIN DUMITRESCU. „Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli."

 

Beneficiile curei de slăbire cu fulgi de porumb

Fulgii de porumb fac parte din categoria celor mai cunoscute cereale din lume și reprezintă totodată și o alternativă mult mai sănătoasă a gustărilor clasice, care conțin deseori diverse mezeluri sau dulciuri.

Cura cu fulgi de porumb deține o structură foarte simplă și lejeră, din simplul fapt că nu va trebui să pierdeți mult timp pentru a pregăti aceste preparate, iar cerealele care stau la baza acestei cure de slăbire se află pretutindeni în comerț și nu au un cost deloc ridicat.

Fulgii de porumb, conțin mai multe vitamine, printre care se numără și vitamina B1, B2 și E, dar și altele precum fier, zinc, fosfor, magneziu și potasiu, toate acestea reprezentând o sursă numai bună de energie, dar și de sănătate oferită organismului. Odată ce veți începe această cură de slăbire cu fulgi de porumb, datorită faptului că sunt foarte ușor de digerat, digestia va fi stimulată, tensiunea arterială va scădea, colesterolul se va menține la o valoare normală, iar sistemul nervos își va păstra sănătatea.

fulgi de porumb

Citeste si: Câte calorii are MĂMĂLIGA. "Cheia sănătăţii este diversitatea şi cumpătarea, puţin din toate e secretul unui organism în echilibru cu mediul în care trăieşte."

 

Recomandări în cura de slăbire cu fulgi de porumb

Se recomandă să alegeți fulgii de porumb care au un conținut scăzut de zahăr și care nu conțin alte adaosuri, precum ciocolata sau fructele confiate.

În caz contrar, rezultatele finale ale acestei cure de slăbire, vor fi afectate.

În plus, aceste cereale, se pot consuma atât la micul dejun, cât și pentru a înlocui gustările, pe tot parcursul zilei. Se servesc de obicei înaintea meselor principale, pentru că astfel, pofta de mâncare se va reduce, iar organismul va primi doza de energie de care are nevoie. În acest mod, nu veți mai simt nevoia să mâncați mai mult decât ar trebui sau să consumați diverse deserturi.

Se recomandă ca fulgii de porumb să fie consumați alături de sucuri de fructe naturale, lapte sau iaurt degresat. Puteți adăuga bineînțeles și migdale, nuci, alune, fructe proaspete, scorțișoară sau nucșoară, pentru un plus de gust.

Cu toate că aceste cereale sunt indicate în cura de slăbire,  NU  se recomandă să le consumați în cantități foarte mari. De asemenea, în timpul acestei cure, ar trebui să consumați mai multe lichide, iar mesele să fie servite la ore fixe.

ce se mananca in cura de slabire cu fulgi de porumb

Citeste si: Cât timp se fierb rapanele. Care este secretul gospodinelor?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Planul curei de slăbire cu fulgi de porumb

Această cură de slăbire cu fulgi de porumb se ține pe o durată de timp de două săptămâni, iar dacă veți respecta acest plan de alimentație în totalitate, veți reuși să slăbiți în jur de 4-6 kilograme. Planul de mai jos este realizat pentru o săptămână, iar în a doua săptămână, același plan se va repeta.

Ziua 1

Dimineață : un bol cu fulgi de porumb cu lapte degresat și o portocală

Prânz:  pește la grătar, două felii de pâine integrală și o salată de roșii

Seară:  supă de legume

Ziua 2

Dimineață : un bol cu fulgi de porumb cu iaurt degresat și nuci sau migdale

Prânz:  piept de pui la grătar, un cartof copt și o salată de legume

Seară:  o salată de legume (țelină, morcovi, salată verde și ridichi)

recomandari in cura de slabire cu fulgi de porumb

Citeste si: Combinarea alimentelor pentru a slăbi. Ce trebuie să mănânci pentru a scapa de kilogramele în plus

Ziua 3

Dimineață : un iaurt mare degresat cu fulgi de porumb și două fructe (la alegere)

Prânz:  supă de pui și două felii de pâine integrală

Seară:  pește la grătar și o salată de legume fierte

Ziua 4

Dimineață : un bol cu fulgi de porumb cu lapte degresat și o banană

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Prânz:  o salată de legume cu piept de curcan fiert

Seară:  mâncare de spanac cu ou

Ziua 5

Dimineață:  un bol cu fulgi de porumb cu lapte degresat și un măr

Prânz:  piept de curcan la grătar și o salată de roșii

Seară:  supă de legume și două fructe (la alegere)

beneficiile curei de slabire cu fulgi de porumb

Citeste si: 3 Sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Pune-le în practică și viața ta se va schimba

Ziua 6

Dimineață:  un iaurt mare degresat cu fulgi de porumb și un ou fiert

Prânz:  piept de pui fiert și salată de legume, un fruct (la alegere)

Seară:  mușchi de vită la grătar și salată de legume

Ziua 7

Dimineață:  un bol cu fulgi de porumb cu lapte degresat și un măr

Prânz:  pulpă de pui fiartă și salată de roșii

Seară:  supă de pui și două fructe (la alegere)

planul curei de slabire cu fulgi de porumb

Citeste si: Dieta DUKAN. Cum funcționează și ce reguli trebuie să urmezi ca regimul alimentar să fie eficient



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum să slăbești cu foi de dafin și scorțișoară. Kilogramele vor dispărea în scurt timp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies