Este un regim usor de tinut si care nu dauneaza sanatatii. Daca este urmat trei saptamani, se „topesc” 10 kilograme.
Iata regimul:
· Inainte de micul dejun (cu 15-30 minute): o lingurita de miere pusa intr-un pahar cu apa, in care adaugam si o lingurita de otet de mere.
La micul dejun: o ceasca de ceai si 400-500 g morcovi. Acestia se dau pe razatoare cruzi si se amesteca cu doua lingurite de ulei de masline. Nu se adauga sare. In locul acesteia, peste morcovi se presara patrunjel sau marar.
· Ora 11: o ceasca de ceai, apa minerala, suc de fructe.
· Ora 14: o farfurie cu supa calda de zarzavat. 200-500 g morcovi fierti, asezonati cu verdeata.
· Ora 17: ca la ora 11.
· Cina: o farfurie cu supa calda de zarzavat.
· Dupa ora 20 se consuma putine lichide.
Pentru a evita depunerea kilogramelor pierdute, regimul se tine de doua ori pe saptamana.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro