Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant

Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant
Cura de slabire soc! Topeste 10 kilograme instant

Vrei sa slabesti rapid fara sa depui prea mult efort? Incearca cura de slabire cu salata verde care iti va ajuta digestia si iti va oferi un somn linistit.

Cura cu salata verde reprezinta o adevarata mana cereasca, prin prevenirea osteoporozei, combaterea oboselii, revigorarea organismului si asigurarea unei siluete de invidiat.

Salata contine lectucarium, substanta ce asigura un somn linistit. Anemia se combate cu succes printr-o cura de salata verde, de preferat cu lamaie, deoarece otetul ii distruge calitatile. Frunzele bine spalate, tocate, putin sarate si amestecate cu marar si patrunjel imbunatatesc vederea si digestia si tenul devine astfel impecabil in urma detoxifierii organismului.



Nutritionistii au apreciat ca se poate slabi 10 kg in urma unei cure cu salata. In primele doua zile la micul dejun se serveste salata, fara paine si o ceasca de cafea neindulcita. Dupa acomodare, urmatoarele doua zile cina se reduce la consumarea unei salate fara paine, iar in urmatoarele trei zile se consuma salata toata ziua, iar in restul zilelor pana la 11 se revine la prima faza a dietei, adica se consuma salata doar la micul dejun.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați

Larisa Uță, despre cum a aflat că este înșelată de fostul partener de viață, Alin Oprea. „Acela a fost momentul în care eu am căzut din picioare. Doamna avea poză la mine în casă.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies